Çocuğun biri tırnaklarını yiyomuş. Annesi ise bu huyundan vazgeçirmek için çocuğa : "Oğlum... tırnaklarını yeme karnın şişer bak ölürsün!" şeklinde yalan söylemek zorunda kalmış... Derken bizimkisi hala tırnaklarını yemeye devam etmiş... Kadıncağız bakmış bunun vazgeçeceği yok.. Derken aklına plastik eldivenin üzerindeki dezenfekte pudranın acı olduğu aklına gelmiş ve çocuğun ellerine 1 çift eldiven geçirmiş. Tadının acı olduğunu anlayan ufaklık tırnak yeme huyundan vazgeçer ama kötü bi anı olarak aklında kalır. Anne bi gün şirket toplantısından çıkıp müdüre ile başbaşa bi konu görüşmek ister fakat okuldan çıkan çocuğu da onu ofisinde beklemektedir. Anne görüşmeyi yaparken bizim eleman pat die girer odaya.. Tabi çocuk olduğu için müdüre de hoş karşılar. Görüşme bittikten sonra cin gibi olan çocukla ve annesiyle müdüre sohbet etmek ister. Çocuk müdürenin hamile olduğunu görür fakat bunu kavrayamaz. İki de bir "ben senin karnının neden şiştiğini bilioruuuuuuummmm" diyerek Sohbeti böler, bi kaç sefer böyle laf arasına girer.. Tabi meraklanan müdüre en sonunda çocuğa sorar: Müdüre: Söyle bakiyim evladım, benim karnım neden şiş? Çocuk: Lastiksiz yedin dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Müdüre:
güzel laf
güzelmiş
zuahyahahahahahah
mukemmel yaaa koptum suan
güzel fıkra...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme