Şimdi Ara

LASTIKLERDEKI (M+S) TERIMI NE ANLAMA GELIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
35.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LASTIKLERDEKI (M+S) TERIMI NE ANLAMA GELIYOR?
    BIRKAC LASTIK MARKASININ WEB SAYFALARINA GIRDIM AMA CEVAP BULAMADIM.
    KONU HAKKINDAKI BILGILERINIZI BENIMLE PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM.
    TESEKKURLER

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lastiklerdeki (M+S) Terimi: Anlamı ve Önemi

"M+S" terimi, lastik endüstrisinde "Çamur ve Kar" (Mud + Snow) anlamına gelir. Lastiklerin flanşlarında bulunan bu işaret, lastiğin kış koşullarına uygun olduğunu gösterir ve bu koşullarda daha iyi yol tutuşu sağlar.

M+S Lastiklerinin Özellikleri:

• Daha derin diş desenlerine sahiptirler, bu da karda ve çamurda daha fazla çekiş sağlar.
    • Lastik bileşikleri daha yumuşaktır ve bu da daha düşük sıcaklıklarda esnek kalmalarına yardımcı olur.
    • Oluklar ve lameller daha geniştir, bu da karda ve buzda daha iyi su tahliyesi ve yol tutuşu sağlar.

M+S Lastiklerinin Önemi:

Kış koşullarında araç kullanıyorsanız, M+S lastikleri kullanmanız önemlidir. Bu lastikler, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunar:

• Artırılmış yol tutuşu ve kontrol
    • Karda ve buzda daha kısa fren mesafeleri
    • Daha güvenli ve daha az kaygan bir sürüş deneyimi

M+S Lastiklerini Seçme:

Tüm M+S lastikleri aynı şekilde oluşturulmamıştır. Lastik seçerken, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Lastiğin diş derinliği
    • Lastik bileşiği
    • Oluk ve lamel tasarımı
    • Lastiğin hıza ve ağırlık derecesine uygunluğu

Kış koşullarında en iyi performansı ve güvenliği sağlamak için aracınıza uygun M+S lastiklerini seçtiğinizden emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: devrim1972

LASTIKLERDEKI (M+S) TERIMI NE ANLAMA GELIYOR?
    BIRKAC LASTIK MARKASININ WEB SAYFALARINA GIRDIM AMA CEVAP BULAMADIM.
    KONU HAKKINDAKI BILGILERINIZI BENIMLE PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM.
    TESEKKURLER

M= Mud ( Çamur )
    S= Snow ( Kar )

Bu lastikle çamur içinde de patinaj çekmeden kalkış ve sürüş yapabilirsiniz.
  • kış lastiklerinde; karlı dağ sembolü ve "M+S" sembollerinin birlikte bulunması gerekir.

karlı dağ sembolü bildiğim kadarı ile buzlu koşullardada lastiğin çekiş yapabildiğini( yaz lastiğinden belli bi oranda daha fazla) M+S sembolüde arkadaşın dediği gibi karlı ve çamurlu zeminlerde yaz lastiğine göre gene belli bi oranda daha fazla çekiş yapabildiğini anlatmakta.

bildiğim kadari ile kislastigi.com adresinde ayrıntılı bilgi mevcut.

hayırlı günler.
  • M+S tüm kış lastikleri ve 4 mevsim lastiklerinde bulunan bir ibare belirtildiği gibi çamur ve kar sürüşleri için uygun olduğunu gösteriyor..karlı dağ sembolüne gelince;bir lastiğin kış lastiği olabilmesi için o karlı dağ sembolünü üzerinde taşıması gerekiyor..bir lastiğin karlı dağ sembolünü taşıyabilmesi için belirli kış testlerine girmiş ve bu kriterleri yerine getiriyor olması şartı vardır..yani karlı dağ sembolü olan lastik bir kış lastiğinde aranan minimum şartları yerine getiriyor demektir..ama sadece M+S ibaresi olması o lastiğin karlı zemin için uygun olduğunu göstermez,yanıltıcı olabilir..en azından otoritelerce kabul görmemekte..
  • VERDIGINIZ TUM BILGILER ICIN SIZLERE COK TESEKKUR EDERIM ARKADASLAR. BENIM ICIN COK FAYDALI OLDU.
    ELLERINIZE SAGLIK...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.