Şimdi Ara

Lastik uzmanları içeri Good Year içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Araç audi b8 kasa a4 1.8 122 bg
    Araç üzerinde audinin tavsiye ölçüsü 245 40 r18 kış lastiği var

Good year f1 eagle asymmetric 3 alma kararı verildi. Soru şu

1- Konfor yakıt tasarrufu fiyat ve sessizlik açısından 225 yanak lastiği düşünüyoruz. r18 canta 225 / 40 veya 45 lastik takılır mı, takılırsa sırıtır mı?
    2- goodyear sitesinde lastik tavsiyesi bölümünde 225 45 r18 var ancak fiyat 460 tl seviyesinde. tavsiyede 225 40 yok. 225/40 R18 buldum bir internet sitesinde 2016 üretimi fiyat 366 tl çok uygun.

siz bu durumda ne tavsiye edersiniz? Tşk ler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 225/45/17 ebatta F1 Asymmetric3 aldık Nisan gibi. Başlarda çok iyi gelmişti eskiyen lastiklerden sonra fazlasıyla memnun etmişti. Şimdi 10.000 kilometre yaptım bu nedenle midir yoksa havaların sıcaklığından dolayı mı biraz laçkalaştı anlamıyorum. Ama gerçekten sinir bozucu tanesine 300 lira ödediğim lastiğin ufak yokuşlarda kalkarken patinaja düşmesi vs. Lastik havalarını biraz indirmek çözüm olabilir mi ?
  • Biz pirelliden goodyeara geçmiştik, bildiğin araba sessizleşti, harika lastikleri var goodyear ın.
  • Sleeper kullanıcısına yanıt
    kış lastiği için uygun ebatlar değiller. mümkün olduğunca daha ince lastik kullanmak mantıklıdır. ama sürekli karda çamurda kullanılmayacağı için iki kullanım ortalaması olan 225/45/18 ebatları hem konfor hemde kışın hemde çamurda karda daha iyi olur. good year pırelli mıchelin continental gibi firmalar premium lastik üreticileridir. lastikleri arasında pek farklar yoktur. hepsinin lastiklerini gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
  • arabanın yol tutuşundan taviz veriyorsunuz, bence orijinal ebatlarda lastik almalısınız
  • çok net cevap alamadım ama sanırım 245 40 18 alacağız gibi görünüyor. Lastik başı 500 tl yi gözden çıkartacağız ama çok para değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal boyutu değiştirmek çok iyi bir çözüm değil. Yakıt kapağında ya da arabanın kitapçığında alternatif boyutlar vardır o boyutlardan birine geçebilirsiniz ama o lastik boyutunu desteklediğini sanmam. Marka tercihine gelirse bende 3 senelik Goodyear var ve lastik bitmiş resmen. İnternette çok olumlu yorumlar var lastiğe ama ben ısınamadım açıkçası. Şimdi Pirelli alacağım. Siz de iyice araştırın. Zaten her boyutta farklı lastik ön plana çıkıyor. O boyuttaki yapılan testlere bakabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cordiant Lastik hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pirelli sert hamurlu değil mi olumsuz çok yorum var internette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.