Şimdi Ara

lastik tavsiyesi, 205 55 16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • corolla aracıma yazlık lastik alacağım... ebatlar 205 55 16 ... şu anda yokohama advan kullanıyorum, çok fazla yol sesi yapıyor...
    fazla yol sesi yapmamasını istiyorum...
    hangi marka ve model önerirsiniz?

• pirelli p7 öneririm. gerçekten kaliteli lastik birçok testte birinci oldu. üretim kalitesi de yüksektir.
  • Kumho öneririm en sessiz lastiklerdendir.Kuru zeminde iyi yol tutar ama ıslak zeminde çok iyi değil.Fiyatıda oldukça uygun.Para sorun değil daha kaliteli bir şey istiyorum derseniz Michelin,bridgestone,continental üçlüsünden size uygun olanı seçersiniz.
  • teşekkürler...
    peki dunlop nasıldır? şu anda kampanya var, sport 3000 modeli 130 tl?
  • Dunlop sport 3000 ıslak zeminlerde çok başarılı bir lastik düşük fiyatına rağmen. Ama gürültü seviyesi nasıldır bilmiyorum. Yokohamadan daha sessiz olacağını da sanmıyorum açıkcası

Eğer biraz daha yüksek meblağlar ödemeyi düşünürsen pirelli cinturato P7 yi tavsiye ederim. Daha az tüketim, daha az ses, daha iyi yol tutuş, daha uzun ömür ve daha yüksek fiyat :)
  • Sessiz bir ürün istiyorsan tabi referans modellerden er300 kadar komple bir lastik değil ancak tüm jettalarada takılan hankook ventus prime k104 ü önerebilirim ki uygun da alabilirsin 110 tl gibi.Hem sessiz hem de konforlu.
  • Bridgestone Potenza ER300 ü de bir inceleyin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    195/65/15 lastik önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aracımda bridgestone turanza ER300 kullanıyorum aynı ebatlarda memnunum ancak bana fazla ses yapıyor gıbıme geliyor..
  • michelin enerji tavsiye ederim 10 numara bir lastik aracını daha çok asfaltda kullanacaksan birebir
  • continental sport contack 2
  • Bridgestone Turanza ER300
  • ER300 kullandım yaklaşık 40.000 km ama nedense pek memnun kalmamıştım kullanırken... ıslak zemin performansını hiç beğenmiyordum... Çok kötüydü... Yada bana öyle geliodu memnun kalmadığımı düşündüğümden...

Daha sonra goodyear ntc5 galiba onu kullandım, sıcak havalarda gacur gucur eden, sert frene basında hemen kayma eğilimine giren bi lastikle karşılaştım...

ER300 aslında iiymiş dedim kendime, çünkü bu sorunlar onda yoktu...

Ben yerinizde olsam michelin alırdm...
  • goodyear efficientgrip'lere bakmanı tavsiye ederim.
    ben gittim yerinde gördüm gerçekten çok güzel hamuru yumuşak ıslak performansında üstüne yok.
    bana 195/65/15 için 150TL fiyat verdiler balıkesirde başka yerde bursada falan daha ucuza bulabilirsem onlardan taktıracağım.
    maddiyatı denkleştirdiğimde hemen gidip alacağım.

unutma goodyear efficientgrip
  • abim corollasına serviste michelin taktırdı.içinede nitrojen bastılar gayet iyi bence yol sesi epey azaldı.gerçi önceki kabak lastiklerinden sonra bize öyle gelmiş olabilir.650 lira verdi toplamda tam emin değilim ama akşama bi daha sorarım
  • contınental sport contact 2 ıyı bır lastık
  • ben kullandığım araçların çoğunda hep michelin i tercih ettim fiyat olarak biraz daha yuksek olsada... daha onceden goodyear lassa prelli gibi lastikleride kullandım. ama nedense memnun kalmamıstım ozaman. bi ara dunlop kullandım gercekten oda guzel lastikti. ama son zamanlarda yakın cevremden nokian diye bi lastik markası duyuyorum. hakkında bi dunya kolpa bilgiler nette dolassada oldukça koklu bi firmaymıs galiba. ozellikle sessizlik konusunda bi çok sınıfta odullu bir markaymıs he bana soylenenin yalancısıyım tabi ben bu markayı hiç denemedim. ama o kadar cok sessizliğiyle ilgili laf geldiki kulagıma derdin sesten yana ise en azından bi arastırmanı tavsiye ederim.
    edit: ilk lastik değişimimde bende outlanderda denemeyi düşünüyorum...ama lastiklerim hala eskimedi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitdaemon -- 20 Ekim 2009; 16:08:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Sessiz bir ürün istiyorsan tabi referans modellerden er300 kadar komple bir lastik değil ancak tüm jettalarada takılan hankook ventus prime k104 ü önerebilirim ki uygun da alabilirsin 110 tl gibi.Hem sessiz hem de konforlu.

hocam ilk zamanlar bu doğru olabilir de lastik 2006 yapımı ve bayatladı, üzerinde çatlak dolu 43.000kmde ve 6mm dişi var TÜV amcaya göre... Sert lastik ve acaip ötesi ses yapıyor...
  • Michelin Energy Saver
    Good Year Effiencegrip
    Nokian H ...
  • continental sport contact
  • er300 kullanıyorum çok ses yapıyor ve şu an 30.000 kmdeyim lastiklerin sertleştiğini hissediyorum.bi daha kullanmam.
    nokian H ı tavsiye ederim dobloda kullandım gerçekten çok sessiz bir lastik ve yol tutşuda iyi.
    şimdi kışlık lastil alacağım o da nokian olacak ve yaza geçerkende nokian h alacağım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.