Şimdi Ara

Lastik önerileriniz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2010 getzime 175-65-14 lastik alacağım üstündekiler yeni ama malum yol tutuşu çok kötü samsundayım çokca yağmur yağıyor, kışın kar bir iki gün yağar yerde kalmaz. şimdi michelin energy saver 135 lira dediler yağmurda iyidir ancak kışın kullanılmaz diye özellikle belirtti bayi, brigston B330 evo var 135 lira kaygan zeminde iyidir denildi bayi tarafından kararsız kaldım aslında yıllarca michelin kullandım citroenin orjinal lastikleriydi memnundum ama ne alacağıma karar veremedim şimdi önerilerinizi bekliyorum. bunlardan hangisini tercih etmeliyim güvenlik öncelikli kıriterim.

• Bridgestone ER300
  • arkadaşlar yok mu bunları kullananlar? hafta sonu almak istiyorum lastikleri..
  • Miechelin Energy Saver yumuşak bir lastik soğukta gereksiz sertleşir.Zorlamaya gelmez.B330 tavsşye ederim.
  • Pirelli Cinturato P7
  • bridgestone er 300 kullanıyorum 2 yıldır.kesinlikle güvenimi kazandı kimisi yol sesini fazla aldığını söyler şehir içi kullandığım olsa gerek ses kaynaklı sıkıntı yaşamadım.
  • Continental Sport Contact 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    ACİL KLİMA TAVSİYESİ LÜTFEN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu lastikleri kullanan arkadaşlar yazarsa memnun olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

bu lastikleri kullanan arkadaşlar yazarsa memnun olurum..

Psikopat mısın kardeş ne yapalım daha yorum yaptık işte.
  • Ecocontact3 ve Ecocontrol.
  • Arkadaşlar bizde aracımıza lastik arayışındayız.Bizde Samsundayız.Aracın lastikleri 205/50/17
    Tavsiyeleriniz nelerdir.Lastik geniş olduğu için fiyatlarda artıyo baya.
    Bizim aklımızda şuan Continental,Lassa ve Petlas var.
    Petlas hakkındaki düşünceleriniz nedir arkadaşlar?
  • 175.65 ebatında b330 evo dan şaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Arkadaşlar bizde aracımıza lastik arayışındayız.Bizde Samsundayız.Aracın lastikleri 205/50/17
    Tavsiyeleriniz nelerdir.Lastik geniş olduğu için fiyatlarda artıyo baya.
    Bizim aklımızda şuan Continental,Lassa ve Petlas var.
    Petlas hakkındaki düşünceleriniz nedir arkadaşlar?

225/45/17 de takabilirsiniz. Golf'ler de falan 17 jant ile standart olarak kullanılır.
  • Hyundai için en güzel lastik. Kışın kullanılmaz diyen bayi halt etmiş. geçen mayısta aldım. 1yıl olacak. bir kış geçirdi. Tüketim, hızlanma, sessizlik olarak beğendim lastikleri. Accent admire'a 4tane aldım. Islak zeminde çok iyidir. Bristone hyundailere gelmez. süspansiyonlardan ötürü. Michelin sever hyundai.

Yağmurda çok güzel yol tutuyor. Geçende çok sert viraja girdim arkalar kaymaya başladı ama hemen topladı. Kışın kar yerde durmuyor dediniz o zaman gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Denizli'de de aynı durum, yerde kar olmaz, çamur, yağmur memnunum lastiklerden.
  • Benim symbolun lastik ebadi

Petlas yada bristone alin ama onceligi petlasa verin cok ciddiyim cok iyi lastik bunca yil lastige fazladan verdigim paraya uzuldum petlastan sonra
  • Biz Getz'e Goodyear 175/65 R14 82T Duragrıp aldık.120 tl civarı Eşim şehir içi kullanıyor memnunuz.Sizin ölçülerde EFFICIENTGRIP olanı var mı bilmiyorum.Varsa tavsiye ederim ses, yol tutuşu güzel.
    MICHELIN 84T ENERGY SAVER tavsiye edebilirim. 195-200 tl civarı
    fiyat olark goodyear daha uygun, daha uzun ömürlü.Michelin sessizliği, konforuyla ün yapmış.
  • 2004 model Palio aracımda (sıfır kmden bu güne hala bende). orjinal pirelli p3000 vardı 40bin kullandım vasat sert bir lastikti. Bir kaç tavsiye üzerine michelin energ geçtim.Bunuda 30bin kullandım otobanda 160km ile giderken yanaktan yarıldış 4lastik aldım geçen sene kafamda lassa petles vardı nasıl olduysa B330 evo almış oldum (taksici lastiği dayanıklı vs dediler birde geçen senedin beri uzun yol yapar oldum ör 1senede 20bin yaptım bu lastikle.

Sonuç: Michelinde konfor baska hiç bir lastikte olacağını sanmıyorum diğer aracımızdada michelin var.uzun yolda otobanda araç sessizleşiyor akıp gidiyor süspansiyonu yormuyor evet biraz fiyatı pahalı keşke yine bundan alsaymışım. bristone memnunmuyum dersen 1sene 20 bin yaptım lastik kışlastiği gibi baya dişli pürüzlü şehirler arası kullanıyorum lastikte eskime yok diş azalmıyor ancak konfor sıfır lastikte uğultu var 100den sonra başlıyor 4 amartisor değiştirdim meğersem lastiktenmiş çukurlarda küt küt vuruyor. sırf daha uzun yol ve kötü yolda kullanıyorum diye aldım ama michelin bir baska lastik bu kadar fark ettirirmi daha önceden inanmazdım araç sürekli kullandığım için çok fark oluyor.

Para varsa michelin yoksa yumuşak olan başka bir marka olsun. petlas içinde yumuşak diyorlar bilmiyorum. para ya kıysam b 330 halen garantili faturalı satıp muchelin alacam yada petlas.

• quote:

Orijinalden alıntı: alkın34

Biz Getz'e Goodyear 175/65 R14 82T Duragrıp aldık.120 tl civarı Eşim şehir içi kullanıyor memnunuz.Sizin ölçülerde EFFICIENTGRIP olanı var mı bilmiyorum.Varsa tavsiye ederim ses, yol tutuşu güzel.
    MICHELIN 84T ENERGY SAVER tavsiye edebilirim. 195-200 tl civarı
    fiyat olark goodyear daha uygun, daha uzun ömürlü.Michelin sessizliği, konforuyla ün yapmış.

Yanilmiyorsam samsundayim dedi arkadas michelin islak yolda cok kotu
  • Pirelli Cinturato P1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.