Şimdi Ara

Lastik değişimde jant hasar gördü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bugün continental lastik bayisine gittik kendi yerine. 4 lastik aldık. Sağ arka jantta yüzeysel hasar vardı. Lastik değişti takıldı bir baktım sol jant tertemiz çizik olan jantım ve sağdaki jant lastik birleşim kenar kısmı aşınmış birde onu geçtim jant kollarında da yüzeysel soyulma kırılma var. Jantın hasarı olmadığına eminim fakat adamlarda lastiği değiştirirken kenarını geçtim jant koluna nasıl hasar veriyorlar anlamıyorum. Orda çalışan başka adama söyledim baktı falan çokta üstelemedim olan oldu artık diye.

Her lastik değişiminde yada sökülüşünde kenarları yıpranıyordu bu sefer kollarıda hasar gördü. Bu nasıl olmuş olabilir. O kadar janta dikkat ediyorum kaldırıma asla sürtmem yakın parketmem. Olan oldu yapıcak bir şey yokta insan hayret ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam foto da koyarsan senin içini rahatlatırız takma kafaya. Bir daha ki sefere uyarırsın içinde kalmaz bunların hepsi ders bizlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skandalek

Hocam foto da koyarsan senin içini rahatlatırız takma kafaya. Bir daha ki sefere uyarırsın içinde kalmaz bunların hepsi ders bizlere.

Fotoğraf şuan koyamıyorum maalesef. Uyarmıştım oysaki dedim çıkarırken janta dikkat eder misiniz diyede sonuç aynı. Hatta ilk defa bir lastik değişiminde bu kadar hasar oldu. Sağlık olsun

• Lastiği sökerken o makina çiziyor jantı gayet normal bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: W0IkaN

Lastiği sökerken o makina çiziyor jantı gayet normal bir durum.

Hocam konu sahibi de “Her lastik değişiminde yada sökülüşünde kenarları yıpranıyordu bu sefer kollarıda hasar gördü. Bu nasıl olmuş olabilir.” diyor zaten.

Bence de kollarına zarar gelmesi garip.

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Hocam biz ne dedik,
    Jantı hiç çizmeyen makinayı biz kullanıyoruz,
    Bize gelenler makinaya değil fiyatı sorup gidiyordu,
    İşcilik kalitesi değişiyor, profilime bakınız detaylı bilgi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik değişimi ve sibop
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.