Şimdi Ara

Lastiğim Balon yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Aracımı (Ford Fiesta 1.4TDCI) daha 28 gün önce teslim aldım,700 km anca kullandım. Hankook marka lastikler var sol-ön lastik balon yapmış. Lastiği garanti kapsamında değiştirirler mi yoksa kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkarlar mı? Şikayet var'da bir düzine şikayet var ama ilgilenen yok. PAzar günü şehirdışına gitmem gerekecek (200km) yedek lastiği mi taktırmalıyım? İlk kez başıma geldi Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum Ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim?
     Lastiğim Balon yapmış

• garanti konusunda şansınızı deneyin . sonuçta 700km de balon çok saçma. ya çok set bir çukura girdiniz yada kaldırıma falan çıkıp aracı oraya parkediyorsunuz. aslında balon yapan lastik hemen değiştirilmeli. bendede aynısı oldu. fakat ben yeni lastik almak yerine balon olan yere lastikçi önerisiyle yama yaptırdım. usta balonu inceledikten sonra sıkıntı olmayacağını ve yamanın işimi göreceğini söyledi. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. sizdeki balon çok büyük değil aslında. yama ile sorun olmaz kanısındayım. ama imkanınız varsa değiştirin.
  • galiba kaldırıma hızlı bir şekilde vurdunuz jantınızdada siyah bir lekeler var çiik galiba onlar hiç bir şekilde değiştirmezler kaskodan değiştirebilirsiniz. yada böyle kullanın öyle çok büyük bir balon değil zaten resmin görüntüsüne göre söyledim belki daha büyükde olabilir bilemem
  • kullanıcı hatası oldugu için garantiye girmez hocam bir an önce degiştir bence

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.