Şimdi Ara

Last of Us Tarzı PC Oyun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben PS3 olmadığı için the last of us tarzı PC oyunu arıyorum PC: windows 8 64 bit intel core i5 nvidia optimus PC'im böyle. Last of Us tarzı önerebileceğiniz survivor oyunu varmıdır?

• State of Decay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • I am alive var.

Hiç oynamadım ama survivor tarzı. Multiplayer olarakta dayz ve warz var. Warz nin işi bitti hile cirit atıyor, dayz i tavsiye ederim
  • Hicbir oyun the last of us'a benzemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClockWerk -- 25 Kasım 2013; 23:09:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enslaved : odyssey to the west ' i oyna baya bir ortak noktası var ama kalite olarak bir last of us değil tabiki , bana oynarken sık sık last of us' ı anımsatan anlar oldu hatta Last of Us yapımcılarının bu oyundan esinlendiğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClockWerk

Hicbir oyun the last of us'a benzemez.

Benzeyemezde zaten sırf o oyun için ps3 aldım oyunuda aldım sonra oynadım bitirdim tekrar sattım konsolu...

2 gün başından kalkmadan oynadım ve bitirdim bitincede çok üzülmüştüm... 2 yi bekliyoruz ps4 de artık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I am alive denedim benlik değil, Dayz ve Warz dediğine gelince online aramıyorum. State of Decay ve Enslaved : odyssey to the west bakarım. Fakat hiçbiri senaryo veya grafik olarak bir The Last of Us etmez Ne yazık ki oynamak nasip olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Orijinalden alıntı: ClockWerk

Hicbir oyun the last of us'a benzemez.

Benzeyemezde zaten sırf o oyun için ps3 aldım oyunuda aldım sonra oynadım bitirdim tekrar sattım konsolu...

2 gün başından kalkmadan oynadım ve bitirdim bitincede çok üzülmüştüm... 2 yi bekliyoruz ps4 de artık...

Alıntıları Göster

Ha, bu arada the last of us'ın 2'si ps3'e çıkarmı? çıktığı zaman ps4 almak istemiyorum fakat ps3 e çıkarsa alabilirim

• Iam Alive fena değildi bence o boşluk hissiyatı çok iyi verilmişti ama çok detaylı bir oyun değildi işte
  • Kardes ben I am Alive bir daha oynamayı deneyebilirim link atarmısın I am Alive linki?
  • ClockWerk kullanıcısına yanıt
    çk iyi moral veriyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.