< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

[ANA KONU] Last Epoch 2. Sezon 17 Nisanda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
bende sıkılıyorum. o yüzden hiç başlamadım. PoE2 yi bekliyorum. onuda ilk defa oynayacağım. almıştım ama kötü yorumlardan dolayı hiç başlamamıştım. |
|
Seviye aldıkça yetenek puanlarını dağıtırsın, eşya özelliklerine bakarsın, eşya düşürmeye çalışırsın, seviye aldıkça üzerini mükemmel hale getirmeye çalışırsın. Bu oyun türünün olayı bu. Diablo 4'te ikinci karakterde ana görevleri eş geçmeye yarayan bir özellik geldi. Sonuç? Yine seviye kasıyorsun. Tam takır süper seviye karakterle başlasan ne olacak? Oyunun anlamı kalmıyor o zaman. İnsanların amelelik dediği şey bu türün olayı.Anlaşılmayan kısım burası ve bu tarz oyuncular baştan mı kasacağım derken aslında ben bu oyunu oynamayacağım demiş oluyor. Oynamıyorlar da zaten, 3 güne kalmaz silerler. |
|
Yukaridaki Erkin adlı arkadaş her arpg oyununa aynı yorumları ve şikayetlerı yapıyor, bahsettiği şeyler direkt olarak arpg oyunların ana noktası, arkadaş bu ana noktalardan şikayetçi. Bu durumda bu arkadaşın arpg kategorisinden uzaklaşması gerek, farkında değil galiba ancak arpg oyunları sevmiyor arkadaş. Sorun bu oyunlarda gibi yorumlar yapması enteresan sadece, bir an önce arpg oyunlardan keyif almadığını kabullenmesi ve oyunlarda bir problem olmadığını anlaması gerek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Ağustos 2025; 18:26:26 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 25 Ağustos 2025; 18:33:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Geçen sezon beastmaster'ın akrep buildi ile oynamıştım çok kolaydı oyun. Bu sezon kimsenin oynamadığı mage açtım elektrik ata ata gidiyorum :) Poe gibi meta build kovalamaya gerek yok bunda hemen hepsi iş yapıyor sevdiğiniz buildden devam edin... |
|
|
Aynen, ARG'nin olayı bu yazdıklarınız, oynarken keyif veren, tatmin eden gelişme ve karakter üzerindeki kontrol hissidir. Günümüzde her şey çok hızlı ve insanlar çabuk sıkılıp emek harcamadan zirveye çıkmak istiyorlar. Ama bir dağın tepesine helikopterle bırakılan bir dağcıyla, zorluklarla mücadele ederek zirveye ulaşan birini yaşadığı tatmin hissi haliyle çok farklıdır... Harari günümüz insanının bu yavan, tatminsizlikle dolu hayatını Sapiens'de güzelce açıklamıştı. Modern insan bir tüketim makinesine dönüştü, bir şeyi elde eder etmez hemen başka bir şeye yönelme ihtiyacı hissediyor, bunun sebebi de elde etme sürecinin tatmin edici olmaması. |
|
Sezon mekanikleri yeniden başlamaya yönelik hazırlanıyor. Baştan yeni karakter kasmak istemiyorsanız sezonda oynamak zorunda değilsiniz, emeğinizin karşılığını oynama sürecinde hissettiğiniz eğlence olarak düşünmeniz gerek. Zaten eskiyi de silmiyorlar, sezon dışı hesap kısmında duruyor, istediğiniz zaman girip oynamaya devam edebiliyorsunuz. Ha eski karakterle sezonda oynamaya izin verseler ne olur, herhalde önceki mesajda yazdığıma benzer bir durumla çabuk sıkılır, bırakırsınız. Sezonların mantığı önceki mesajlarda değindiğim üzere oyunu canlı tutmak, arada size kozmetik ürünler vs satabilmek. Öyle olmasa ticari açıdan da sürdürülebilir olmaz, internet öncesi gibi herkes kendi bilgisayarına kapalı oynardı.Günümüzde oyunlar online, mmo elementleri taşıyor, oyuncular arası rekâbet amaçlanıyor... Bu arada, sadece levelling aşaması için oynayan insanlar bile var, WoW'da bir arkadaşım sürekli Priest levellerdi. :) |
|
|