Şimdi Ara

[ANA KONU] Last Epoch 2. Sezon 17 Nisanda (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
19
Favori
14.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git

[ANA KONU] Last Epoch 2. Sezon 17 Nisanda

(En Son Oy Tarihi: 26.8.2025)
Giriş
    Eğleniyorum da hikayeye baştan oynamak sıkıcı geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erkinakkas E kullanıcısına yanıt

bende sıkılıyorum. o yüzden hiç başlamadım. PoE2 yi bekliyorum. onuda ilk defa oynayacağım. almıştım ama kötü yorumlardan dolayı hiç başlamamıştım.

• radyohead R kullanıcısına yanıt
    Hikaye ve idöl yuvası için yan görev yapmak sıkıcı ya

• Khoradasein kullanıcısına yanıt

Seviye aldıkça yetenek puanlarını dağıtırsın, eşya özelliklerine bakarsın, eşya düşürmeye çalışırsın, seviye aldıkça üzerini mükemmel hale getirmeye çalışırsın. Bu oyun türünün olayı bu. Diablo 4'te ikinci karakterde ana görevleri eş geçmeye yarayan bir özellik geldi. Sonuç? Yine seviye kasıyorsun. Tam takır süper seviye karakterle başlasan ne olacak? Oyunun anlamı kalmıyor o zaman. İnsanların amelelik dediği şey bu türün olayı.Anlaşılmayan kısım burası ve bu tarz oyuncular baştan mı kasacağım derken aslında ben bu oyunu oynamayacağım demiş oluyor. Oynamıyorlar da zaten, 3 güne kalmaz silerler.

• aschil kullanıcısına yanıt

Yukaridaki Erkin adlı arkadaş her arpg oyununa aynı yorumları ve şikayetlerı yapıyor, bahsettiği şeyler direkt olarak arpg oyunların ana noktası, arkadaş bu ana noktalardan şikayetçi. Bu durumda bu arkadaşın arpg kategorisinden uzaklaşması gerek, farkında değil galiba ancak arpg oyunları sevmiyor arkadaş. Sorun bu oyunlarda gibi yorumlar yapması enteresan sadece, bir an önce arpg oyunlardan keyif almadığını kabullenmesi ve oyunlarda bir problem olmadığını anlaması gerek  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Ağustos 2025; 18:26:26 >
  • Herkes gibi beastmaster, ayı earthquake (cidden çok güçlü) yaptım 70lvl i gördü. Dedim ana hedefim olan flay lich e başlayayım. Arkadaş sizler bu nekro ları nasıl oynuyorsunuz. 5dk oynuyor soğuyor 2 saat girmiyor, sonra 10dk oynayıp kapatıyorum. Nekro oynayan herkese saygım sonsuz benden daha akıllı insanlar.

Benim barbar beyin nekro yu kaldırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 25 Ağustos 2025; 18:33:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt

Geçen sezon beastmaster'ın akrep buildi ile oynamıştım çok kolaydı oyun. Bu sezon kimsenin oynamadığı mage açtım elektrik ata ata gidiyorum :) Poe gibi meta build kovalamaya gerek yok bunda hemen hepsi iş yapıyor sevdiğiniz buildden devam edin...

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var daha dün diablo 4 dlcd dahil satın aldım tam aksine çok severim ayrıca nerede gördünüz bu tarz bir yorumumu acaba ben last epoch ilk çıktığı zamandan beri oynarım baya da severim ha casual oynarım öyle end game miş sürekli güçlenmeymiş meta builde kasmak vs uğraşmam bir klass ile sıkılana kadar oynarım ki ilk sezon 4 5 karakterim vardı 2.sezon da keza 3 karakter full level yaptım ama 3. Sezon da aynı yerleri yapmak istemedim ha yapmıyormuyum yapıyorum tabi ki çünkü oyunu seviyorum yeni itemleri canavarları bossları merak ediyorum ama en azından idöller için yan görev kasmasak bari diye belirttim

• Evet her arpg de bunu yapmak lazım ama diablo 4 de tüm campaign i bir daha oynamıyorsunuz. Her sezon yeni bir sezon campagin i geliyor. Değişik bir içerik oynuyorsunuz. Onu bitirdiğinizde zaten end game e hazır hale geliyorsunuz.
    Last epoch un en baştan oynatmasıyla ilgili postları reddit de çok görüyorum. Bence geliştiriciler bir çözüm bulmalı. Hele casual oyuncu için çok uzun. Hatta bu yüzden benim gibi sezona başlamayan insanlar gördüm reddit de.
    Aynı konu poe2 de de vardı. 6 act oynatıyordu. Bunuda çok uzun buldu insanlar. Bu hafta gelecek güncelleme ile bunu 4 act e indirdiler ve de tam sürüm çıkınca campaign i atlayıp aynı diablo gibi mini act leri yapıp end game e geçme opsiyonu getirdiler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

Aynen, ARG'nin olayı bu yazdıklarınız, oynarken keyif veren, tatmin eden gelişme ve karakter üzerindeki kontrol hissidir. Günümüzde her şey çok hızlı ve insanlar çabuk sıkılıp emek harcamadan zirveye çıkmak istiyorlar. Ama bir dağın tepesine helikopterle bırakılan bir dağcıyla, zorluklarla mücadele ederek zirveye ulaşan birini yaşadığı tatmin hissi haliyle çok farklıdır...

Harari günümüz insanının bu yavan, tatminsizlikle dolu hayatını Sapiens'de güzelce açıklamıştı. Modern insan bir tüketim makinesine dönüştü, bir şeyi elde eder etmez hemen başka bir şeye yönelme ihtiyacı hissediyor, bunun sebebi de elde etme sürecinin tatmin edici olmaması.

İyi de hocam o zaman eski sezonlarda ki karakterlerimi yenis sezona aktarmama izin versinler ben 2.s sezonda o kadar corruption kasmışım item toplamışım bir sürü stash açmışım para kasmışım craft materyali kasmışım ama yenis sezonda herşeye sıfırdan başlamak gerekiyor benim emeğim ne olacak

• erkinakkas E kullanıcısına yanıt

Sezon mekanikleri yeniden başlamaya yönelik hazırlanıyor. Baştan yeni karakter kasmak istemiyorsanız sezonda oynamak zorunda değilsiniz, emeğinizin karşılığını oynama sürecinde hissettiğiniz eğlence olarak düşünmeniz gerek. Zaten eskiyi de silmiyorlar, sezon dışı hesap kısmında duruyor, istediğiniz zaman girip oynamaya devam edebiliyorsunuz.

Ha eski karakterle sezonda oynamaya izin verseler ne olur, herhalde önceki mesajda yazdığıma benzer bir durumla çabuk sıkılır, bırakırsınız. Sezonların mantığı önceki mesajlarda değindiğim üzere oyunu canlı tutmak, arada size kozmetik ürünler vs satabilmek. Öyle olmasa ticari açıdan da sürdürülebilir olmaz, internet öncesi gibi herkes kendi bilgisayarına kapalı oynardı.Günümüzde oyunlar online, mmo elementleri taşıyor, oyuncular arası rekâbet amaçlanıyor...

Bu arada, sadece levelling aşaması için oynayan insanlar bile var, WoW'da bir arkadaşım sürekli Priest levellerdi. :)

Sezon 2deki karakterlerimle sezon 3 içeriklerini tüketebileceksem benim 3 tane 100 level farklı sınıfda charım var onlarla oynarım ztn her klassı sevmiyorum

• Hiç sevmedim flay lich i, daha doğrusu flay yeteneğini, allahtan corrupted form diye pasif eklemişler lich e de can ne olursa olsun oyun seni low life kabul ediyor. Oradan biraz telafi ediyor flay ın can fulleme işini.

Ama sorun flay in can doldurma işi değil, atak hızını fullemek de yeteneğin ağır olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Melee yeteneği eğer yavaş olacaksa çok vurması şart benim için.

Akşam eve dönünce silerim artık nekro yu (lich i yani). Ve werebear druid ile %600 vurup herseye tek atan bear companion ile şova başlayayım.

*Neden beast master değilde druid diye soran olursa "wild command" pasifi boss larda 3 kere stack leniyor. %600 companion hasarı oradan geliyor, böylelikle beastmaster daki natural bond pasifini alamamayı kat ve kat telafi etmiş oluyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.