asıl önemli olan pet görevini nasıl alıcam bi leveli var mı? o kadından alınıyo da görev yok meydanda
drake egg varmı arkadasım yada pan flute sende ?? bu bir gorev degıl bu 2 itemden biri varsa sende loraine ye gidicen o seni dratana yolluycak ısınlancan orda archmelostikJanJan var ona tıklıcan sana peti vericek yukarıdada acıkladım..
ss leri sevdim cuma ya indirirm bnde bide soru elfin erkeği varmi
ben o eggi nerden bulucaz onu soruyorum
moblardan duşucek yada pzar acana adamlardan 20 k 10 k 15k arasında işte indir yap bi pet
mobdan düşürmek içinde taş lazım taş yok adamlarda 10 k ya satıyolar artık onlardan alıcaz saol genede bi de bişey sorucam para kasmanın en kolay yolu nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: turkish rap
mobdan düşürmek içinde taş lazım taş yok adamlarda 10 k ya satıyolar artık onlardan alıcaz saol genede bi de bişey sorucam para kasmanın en kolay yolu nedir?
Moblardan Drake Egg ve Pan Flute Düşer Bunun İçin bişey Yapmana Gerek Yok Sen Normal Kasarken bide Bakmışın Drake Egg Cıkmış. İşte Çıkınac Sana Görev Gelir Accept Dersin Townda Lorraine Gidersin Onla Konusursun. Sonra Dratana Gidip Alırsın Petini Kolay Bişey
Para Kasmak İçin 20 lvlı geç velpist temple var haritada görürsün o tapınağa gir ve içerde kasmaya başla iyi item ve ex gelir ordan..
quote:
Orjinalden alıntı: LORDFURKAN
ss leri sevdim cuma ya indirirm bnde bide soru elfin erkeği varmi
Elfin Erkeği Var Soccerer. Kız Elf Healer
pandora ches !! bunlardan yaratık cıkıyor ve kestım 14 k para dustu sadece paramı dusuyor pot parası o ya
drake ve pun petleri haricinde alev çıkaran köpek 3-4 levelde kestiğimiz kurtlar veya taştan gardiyanlar var onları pet olarak kullananlar var nasıl oluyo onları çıkarmak???
oyun nasıl oynananıyor lvl olayı item olayı filan falan işte bunların birisini buraya türkce olarak yazabilirmi??(ingilizce pek yok cozemedim bircok cümleyi)
suanda yeni char actım healer nick IattackI nedenı ıse pot yapmak uzun suruyor en hızlı kasan healer
quote:
Orjinalden alıntı: turkish rap
drake ve pun petleri haricinde alev çıkaran köpek 3-4 levelde kestiğimiz kurtlar veya taştan gardiyanlar var onları pet olarak kullananlar var nasıl oluyo onları çıkarmak???
Soccerer'in Summonları Onlar.. Pet Değil
quote:
oyun nasıl oynananıyor lvl olayı item olayı filan falan işte bunların birisini buraya türkce olarak yazabilirmi??(ingilizce pek yok cozemedim bircok cümleyi)
Oyun KO Wow Karışımı Bişey. Daha Fazlası için indir gir kendin gör. Pişman Olmazsın
quote:
suanda yeni char actım healer nick IattackI nedenı ıse pot yapmak uzun suruyor en hızlı kasan healer
Hukumdar sen bu oyunu bildiğine eminmisin Pot Yapmak Zor Dediğin 10 Dakkada 160küsür Pot Yapıyorum. Sende Bişeyler Var Healer İlk Başlarda İyi KAsıo Gibi Gözükür ama Sonra İşler Değişir Çünkü Öle Güzel Skilli Yok lvl 40a kadar. Atack bi char daha iyi bence sıkılıcaksın healerdan. Party Olmazsa Kasamazsın tek başına onu 20den sonra
bnde indirom şimdide bi sorum var bow scrorerdami yoksa rougedemi daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: LORDFURKAN
bnde indirom şimdide bi sorum var bow scrorerdami yoksa rougedemi daha iyi
Soccerer Bow Kullanmaz. Staff ve Staffa Benziyen Başka bi weapon kullanıyor.
Bow Rogue ve Healer Kullanır. Bowcu Olcaksan Rogue Tabiki Daha İyi Bi Seçim..
ya kolay da sabır yk abi beklıyemıyorum 2 saat cicek toplasın
hem healerı kasan insan cok herkez come party dior
slm bende dragon var lvl 2 nezamam büyeyeçek bilen varmı bide dıragonun çanı nasıl dolduraçam kırmızı bide sarı çizgi varya onlar karakterim helçi lvl 9 bide şu ateşten kurt var onu nasıl açam
kırmızı green herb cıkarıcakmıssın sarı ıse maden yerınden bır tas cıkarıcakmıssın kurt olayınıda bılmıyorum ne zmn gelısecegınıde
statlar hakkında bilgisi olan varmı gerçi düz mantıktır rogue dexe titan felan str verir ama tam açıklama yapabilecek varmı
quote:
Orjinalden alıntı: onLy4uRoMeo
statlar hakkında bilgisi olan varmı gerçi düz mantıktır rogue dexe titan felan str verir ama tam açıklama yapabilecek varmı
Oyunun Resmi Sitesinden Forumlarına Gir. Orda Her Karakter İçin Bölümler var. İng ama Statları anlarsın nasıl vereceğini..