Şimdi Ara

### Last Chaos Tanıtım ve Rehber ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
2
Favori
35.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 Temmuzda ( Sanırsam ) açıldığında oynamıştım. Oynanabilirlik çok düşüktü ve çok lag vardı. Yeni class eklemişler. Şu anda oyununun durumu nasıl bilmiyorum ama ilk durumu böyleydi. Grafikleri şuanki oyunlara göre düşük kalitede.
    Madencilik ve crafting yönünden Ultimaya benziyor. Potları alamıyorsun kendin yapmak zorundasın.
    Elf olup ok alınca 10 oktan 1 tanesi isabet ediyordu düşünün artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 8 Mayıs 2007; 0:19:40 >
  • evet cok agır bır oyun suan ben malesia dayım earigames i oynuyamıyorum acılmıyor neden bılmıyorum herseyi yuklu my da bir ben oynuyorum sanırım :) suan my dayım nick : isusakul
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayspat

14 Temmuzda ( Sanırsam ) açıldığında oynamıştım. Oynanabilirlik çok düşüktü ve çok lag vardı. Yeni class eklemişler. Şu anda oyununun durumu nasıl bilmiyorum ama ilk durumu böyleydi. Grafikleri şuanki oyunlara göre düşük kalitede.
    Madencilik ve crafting yönünden Ultimaya benziyor. Potları alamıyorsun kendin yapmak zorundasın.

Düşüncelerine Saygılıyım.
    Oyun O zamandan Bu zamana Baya Upgrade Oldu. Evet Grafik Açısından Oyun Zaten Bişey Vadetmiyor Kimseye.
    Şuan Lag Denen Bişey Yok. Ben Katarda Oynuyorumki İlk Server yani düşün.
    Potlar Npcde Satılıyor İster Ordan Alabilirsin, İstersen Kendin Yapabilirsin (Kendin Yapmak daha ucuza Geliyor Tabiki)
    Şuan 24 lvl Rogue la oynuyorum dediğin gibi 10 oktan 1i isabet diye bi olay yok. Sen Ya Hiç Dex Basmadın :) Yada O zaman Bug Vardı Oyunda.

Kolay Gelsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

evet cok agır bır oyun suan ben malesia dayım earigames i oynuyamıyorum acılmıyor neden bılmıyorum herseyi yuklu my da bir ben oynuyorum sanırım :) suan my dayım nick : isusakul

Ağır derken neyi kastettin hükümdar Rogla Oynuyorum deli hızlı pvp ve pvm yapıyorum. Diğer Charlarda Titan biraz yavaş kalıyor(Mağara Adamı:)). Gerisi Normal.

Bu arada indri yeniden gel aramıza hükümdar tek kalma orlarda :)
  • sizin icin indirip gelicegim şimdiden başlıyorm ındırmyede zaten vardı bende ama hata verıyor re yuklıcem ok.
  • ok bana pm at inince pmden konusalım konu dağılmasın..
  • pm atamadım burdan yazıcam sry :) katar 3 deyim şuan nick PowerOfKunN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Proud2BeTurk

quote:

14 Temmuzda ( Sanırsam ) açıldığında oynamıştım. Oynanabilirlik çok düşüktü ve çok lag vardı. Yeni class eklemişler. Şu anda oyununun durumu nasıl bilmiyorum ama ilk durumu böyleydi. Grafikleri şuanki oyunlara göre düşük kalitede.

Düşüncelerine Saygılıyım.
    Oyun O zamandan Bu zamana Baya Upgrade Oldu. Evet Grafik Açısından Oyun Zaten Bişey Vadetmiyor Kimseye.
    Şuan Lag Denen Bişey Yok. Ben Katarda Oynuyorumki İlk Server yani düşün.
    Potlar Npcde Satılıyor İster Ordan Alabilirsin, İstersen Kendin Yapabilirsin (Kendin Yapmak daha ucuza Geliyor Tabiki)
    Şuan 24 lvl Rogue la oynuyorum dediğin gibi 10 oktan 1i isabet diye bi olay yok. Sen Ya Hiç Dex Basmadın :) Yada O zaman Bug Vardı Oyunda.

Kolay Gelsin..

Biraz göz attım baya güncellemişler oyunu. Yeni class eklemişler. Eskiden okçular Elflerdi. Bu isabet konusu lag yüzündendi. Birde bir bug vardı şehiri çevreleyen suyun içine düşüyordun birdahada çıkamıyordun (Benim başıma geldi)

Lag sorununu düzelttilerse gerçekten zevkli bir oyun

• evet arkadasım ben earigamesin ilk closed betasında oynamıstım ob ye gectıgındede baslamıstım ama laglar vardı ama sımdı hıc kalmamıs gayet iyi bir şekilde oynuyabılırıyorum. ya oyunda bıraz yardım edecek varmı yanı oynuyan pet alamıyorum bır turlu drag egg cık mıyor katar 3 nick : PowerOfKunN
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

evet arkadasım ben earigamesin ilk closed betasında oynamıstım ob ye gectıgındede baslamıstım ama laglar vardı ama sımdı hıc kalmamıs gayet iyi bir şekilde oynuyabılırıyorum. ya oyunda bıraz yardım edecek varmı yanı oynuyan pet alamıyorum bır turlu drag egg cık mıyor katar 3 nick : PowerOfKunN

Tmm Geliyorum Bekle. Nick: Fake
  • oyun bana fantastik geldi valla Tanrılardan güç alma filan iyi oyun
  • POT YAPIMI

Oyunda Birçok Arkadaşımın Sorunu Pot Nasıl Yapılır Bilmiyorlar. Bende Oyunda Anlatmaktan Sıkıldım tek tek
    Burda Yazıcam Herkes Burdan Bakıp Yapsın.

Pot Yapmak İçin Lazım Olanlar..

1. Elinizde Tools Aid Olması Lazım (Çoğu Mob dan Çıkar)
    2. Çicek Kestiğiniz Bıçak Lazım (Townda Merchant Geres den Alabilirsiniz)
    3. Townda Merchant Geres de Satılan Small Potion Manual Yazan Boş Pot Şişesi Lazım (50 Gold Olan)

Bunlar Olunca Elinizde
    1. Çicek Keseceğiniz Bıçağı Elinize Alın
    2. Tools Aid' i Bu Bıçağın Üstüne Getirip Bırakın. Size Upgrade yapmak istiyormusunuz diye sorucak. Evet Diyin ve Upgrade olsun Bıcak.
    3. Sonra Çicek Tarlasına Gidin. (Yukarda Verdiğim Haritada Var)
    4. Bi Çiceğe Sağ Tıklayın ve Selective Seçin. Ordan da Yellow Herb Leaf' ı Seçin Kesmeye Başlıcak Adamınız.
    5. Adamınız Kesmeyi bıraktığında Yellow Herb' i Almış demektir. Bakın Çantanıza 75 Tane Çicek Olucaktır.
    6. Şimdi Aldığınız Small Potion Manual 'e Çift Tıklayın. Bi Pencere Açılıcaktır. Orda Görüceksiniz Mana Pot Ve Can Pot.
    7. Seçin İstediğiniz Potu ve Aşağıda Confirme Basın.
    8. Bu Kadar 10 Pot Çantanızda

Not: Her 10 Pot Yapmak İçin Sizden 25 Yellow Herb İster.
    Not2: Pot Yaparken Failed Verebilir. Yani HEr 25 Yellow Herbden 10 Pot Çıkmayabilir.

Kolay Gelsin.
    Alıntı Değildir. Kendi Emeğim..

• quote:

Katılıyorum.
  • oyunu begendım arkadasım cok saol yanlız sorum olacak pet nerden alıyoruz ben moobdan bı yumurta dusurdum ama onla bır alakası varmı aydınlatabılırsen sevınırım
  • drake egg varsa eger sende rondol daki lorraineye git konus ardından dratana ışınlan orda archemos mıdır nedir sonu JanJan la bıtıyr ona gıt ver sana peti vericektir :))

ya oyun knight gibi bana bi healer arkadas lazım clanımıda kurdum lvl sınırıyok ama nasıl alıcagımı bılmıyorum partysiz kasılmıyor yani gurup yok ve oyunda bir turk guıldı gordum adamlardan clan ıstedım +30 dediler turk az olmasına ragmen + lı ıstıyorlar dellendım neyse oyunda gorusuruk see you later ..

PowerOfKunN katar 3
  • Malesef Oyundaki Turk Arkadaşlar Çok Havalı
    Ben Elimden Geldiğince Herkese Yardım Ederim Öğretirim ama Herkes Benim Gibi Değil Malesef.
    Ben Clan Kurmadım Clanada Girmedim Tek Başıma (Yalnız Kovboy ) Dolaşıyorum.
    Nick: Fake

Oyunda Pm Atın Oyundaysam Yardım ederim.

İyi Oyunlar..
  • pet oldu olucek ne basıcam ben buna ya:@
  • Kırmızı Bitiyorsa Çicek Tarlasından Green Herb Çıkarıp Basıcan

Sarı Bitiyorsa Madenden Şuan Adı Aklıma Gelmio En ÜSttekini Seçip Onu Çıkarıcan. Onu Basıcan..
  • petler sadece 2 tane sanırım at ve ejder
    ejderin son halini gördüm saldırıodu ama diğer halleri saldırıomu ???
    atta da son halde hero online daki at üsttünden vurabiliomuyuz yoksa sadece binmek için mi??

cvplarsanız sevinirim
  • bana biri yardım edebilir mi şu pet konusunda petle ilgili bi kaç bişi yazmışsınız ama arkadaş moob dan düşürdüm falan diyo orası neresi ne yani bi baştan alırsanız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.