Şimdi Ara

### Last Chaos Tanıtım ve Rehber ### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
2
Favori
35.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oh be bende böyle bi oyun arıyodum ama petler sadece 2 tane mi beyler başka pet sahibi olamıyormuyuz? Bide en çok türk hangi serverda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

oyun guzel beyler de bıraz sıkıyor bana gore tabi su pot olayını cozebılseydım devm edıcektım ama halen cozebılmıs degılım onu bunu bırakın ot duşmuyor ki pot uretem

1. sayfada var pot anlatımı. Ot düşmesi için tools aid sür. daha hızlı düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

Oh be bende böyle bi oyun arıyodum ama petler sadece 2 tane mi beyler başka pet sahibi olamıyormuyuz? Bide en çok türk hangi serverda?

2 pet var, Katar serverında başla
  • Katar da başladım Minathrus nick ama adam gibi türk görmedim valla böleyse yandık oyun çok basit ama zevkli hoşuma gitti petlerde hoş ama 2 pet değil sanırım çünkü ben ejderhayla atdan başka petlerde gördüm bi sorum da olucak ben simdi knight açtım stat olarak 1 str uyuyo nası bu oyundaki stat sistemi anlamadım...
  • arkadaşlar accaunt aldım lastchaos tan emaile ne zaman gelirr
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowSlayer

arkadaşlar accaunt aldım lastchaos tan emaile ne zaman gelirr

bana 1-2 sn sonra gelmişti bide gelen mail junk mail de olabilir onu da kontrol et
  • arkadaşlar oyun küçük ekranda açilio nasıl büyütebilirim lüttfennnn cewappp werinnn

• oyuna gir ve esc options de ordan bulursun cozunurlugu bul 800x600 ve hemen yanındakı windows modeye tıkla.
  • şu benim soruyada kimse cevap vermedi yaw adamlar nasıl şekil değiştiriyolar örnek healer jaguara sorcerer adam şovalyeye falan ..
  • saol hükümdar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowSlayer

saol hükümdar

Umarım anlamısındır simdi.Gordugun gibi forumu kirletmenin anlamı yoqtu.3 kere yazmısın fakat cevap gelmedi.Ama tam yerine yazdıgından 15 dk icnde geldi.Sorularınızı takip edilen konusulan bolumlerde yazarsanız daha rahat ulasırsınız bilgiye oyle topic acınca daha dikkat cekip anında cevap gelicegini zannetmeyin aksine cok sert cevaplarla karsılasabilirsin(Ben gordugum halde bisey yazmadım)

Fakat cozunurluk ve windowed olayını cozemeyen birisi icin oyunun yapısını cozmek zor olucak lutfen sorularınla topici sisirmeki yararlı bilgiler aaralardan kaybolmasın.Sorucagın soruları bilgili olan bir arkadasa PM den yada oyun icnde sorarsan daha hızlı ve yararlı bilgiler alabilirsin...

• hunter tamamiyle katılıyorum...

@turkish rap

Arkadasım jaguara donusebılmen ıcın 15+ olman gerekıyor oyle bılıyorum bazı moblara donusebılmen ıcın onların scrool ları olması lazım jaguar kesınce jagur transformation scrool cıkar ustunde yazar zaten dusunce ona sag tıklarsın kullanırsın ama attack yapamassın vede moblar sana vuramaz gezme amaclı
  • ok bendede var bir tane öyle kullanıyım bali
  • arkadaşlar oyun güzelde oyundaa clan savaşi filan war mıı
  • ARKADAŞLAR lastchaos un bildiğiniz bi quest sitesi warmı ingilizce questler içinn
  • http://www.last-chaos.info/page/quests1.php al 30 a kadar burada geriside forumlarında var oyunun...

Her soruyu sorma lutfen tamam konu acmayı kestin ama cok kolay bulunabilecek seyleri soruyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 20 Mayıs 2007; 16:03:29 >
  • hunter x teşekkür ederim çok işime yaradı
  • ÖZÜR DİLERİM HUNTERX BİDAHA BOŞUNA TOPİC AÇMİCAMMM
  • 1 soru ıcın 1 post atma soruları bırıktır o zaman at yada attıgın sorunun ıcıne yaz orda degıstır butonuna tıklaaaa topici kirletmee
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

Katar da başladım Minathrus nick ama adam gibi türk görmedim valla böleyse yandık oyun çok basit ama zevkli hoşuma gitti petlerde hoş ama 2 pet değil sanırım çünkü ben ejderhayla atdan başka petlerde gördüm bi sorum da olucak ben simdi knight açtım stat olarak 1 str uyuyo nası bu oyundaki stat sistemi anlamadım...

O Dediklerin pet değil summon. Soccerer Karakteri Çıkarır Summonları. (Örneğin alevli köpek, taşa benziyen canavar bunlar summondur herkes yapamaz). Pet olarak at ve ejderha var herkesin alabildiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaddazam -- 21 Mayıs 2007; 16:31:39 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.