LARGE HACKER.TOTEMİC CLUB.IRON İMPACT VE BENZERİ İKİ ELLE KULLANILAN MACE LER HANGİ YARATIKLARDAN DÜŞER VEYA NERDE BULUNUR. bATTLE PRİEST OLMAK İSTİYORUMDA. bİDE piyasada mevcutsa fiyatlarını belirtirseniz sevinirim.
tatamıc clup troll den çıktı bize +1 iyi değil ama +6 üstü güzel fiyatı server lara göre değişir.
troll den baska bıseyden dusmezmı acaba bunlar bılen varsa cevab lasın lufen olımpıada hıc yok bı yertden bulmam lazım.
dediğin türdeki iiap a sahip mace ler ya abyss yada troll ve yada dm den düşer die biliorum
peki kukry nerden düşüyo?
kukry bildigim kadarıyla lamia dan düşer ama yanılıor olabilirm..
Banada lazım elimdeki çok kötü. Birde bir sorum olacak kukry + kaç olursa iyi olur.
quote:
Orjinalden alıntı: ermanTR
Banada lazım elimdeki çok kötü. Birde bir sorum olacak kukry + kaç olursa iyi olur.
+10
kukry lamıa ve ı-onun cınslerınden cıkar.tam olarak boyle + sı kac dersen elınde bı kac tane yoksa +4-5 den fazla basma cok cabuk yanıyo.
ii ap'a sahip silahlar troll,golem çeşitleri dark mare abyss gem ve abyssdaki sağlam yaratıklardan süşer
Large breaker golemden düşer,totemic club trollden deil trollkingden düşer unıqe değerindedir areste 5 tane war bilgim kadarıyla...IRon ımpact dmden düşer diye biliom LArge Breaker=20m(+6) Totemic club=500m(+1) ıron ımpact=250m (+1)
iron bow nerden düşer yada nerden bulabilirim bilen var mı
kukry lamiadan bana düştü dogru
walla lamiroslardan bana iron crossbow cıktı. bide morodonda kekurikakakara(her neyse) kestim ekuri ring düştü. lwl 45im daha bayaa para kastım yahu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme