Şimdi Ara

LARGE BREAKER. LARGE HACKER.TOTEMİC CLUB.IRON İMPACT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LARGE HACKER.TOTEMİC CLUB.IRON İMPACT VE BENZERİ İKİ ELLE KULLANILAN MACE LER HANGİ YARATIKLARDAN DÜŞER VEYA NERDE BULUNUR.
    bATTLE PRİEST OLMAK İSTİYORUMDA.
    bİDE piyasada mevcutsa fiyatlarını belirtirseniz sevinirim.

• tatamıc clup troll den çıktı bize +1 iyi değil ama +6 üstü güzel fiyatı server lara göre değişir.
  • troll den baska bıseyden dusmezmı acaba bunlar bılen varsa cevab lasın lufen olımpıada hıc yok bı yertden bulmam lazım.
  • dediğin türdeki iiap a sahip mace ler ya abyss yada troll ve yada dm den düşer die biliorum
  • peki kukry nerden düşüyo?
  • kukry bildigim kadarıyla lamia dan düşer ama yanılıor olabilirm..
  • ok saol peki tam cevap verebilecek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wall pp
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banada lazım elimdeki çok kötü. Birde bir sorum olacak kukry + kaç olursa iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

Banada lazım elimdeki çok kötü. Birde bir sorum olacak kukry + kaç olursa iyi olur.

+10
  • kukry lamıa ve ı-onun cınslerınden cıkar.tam olarak boyle + sı kac dersen elınde bı kac tane yoksa +4-5 den fazla basma cok cabuk yanıyo.
  • ii ap'a sahip silahlar troll,golem çeşitleri dark mare abyss gem ve abyssdaki sağlam yaratıklardan süşer
  • Large breaker golemden düşer,totemic club trollden deil trollkingden düşer unıqe değerindedir areste 5 tane war bilgim kadarıyla...IRon ımpact dmden düşer diye biliom
    LArge Breaker=20m(+6)
    Totemic club=500m(+1)
    ıron ımpact=250m (+1)
  • iron bow nerden düşer yada nerden bulabilirim bilen var mı
  • kukry lamiadan bana düştü dogru
  • walla lamiroslardan bana iron crossbow cıktı. bide morodonda kekurikakakara(her neyse) kestim ekuri ring düştü. lwl 45im daha bayaa para kastım yahu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.