Şimdi Ara

Lara Croft And The Guardian Of Light™ (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Aynı PC de coop olarak oynuyoruz. Çok zevkli olmuş oyun. Bulmacalar falan harika. Duvarların yaklaştığı yerde takıldık. En son duvarda halkaya tutunuyorum ama yukarı çıkamıyorum. Geçen var mı orayı?

nasıl oluyo ben oynaamadım sadece bazı bölümlerdemi acaba?

Player 2 yi joypad olarak seçerseniz, multiplayer a girince player 1 ve player 2 olarak karakterleri seçiyorsunuz. Oyun coop olarak başlıyor. Bütün oyun coop ilerliyor. Çok zevkli oluyor tavsiye ederim.
  • hı anladım cooptan gireceğiz tamam teşekkürler ben single player den senaryo mod olarak girmiştim
  • Oyunu dün bitirdim gayet zevkli ve güzel bir oyun.
  • oyunu asıl oyun sanmış bazır arkadaşlar bu sadece ara oyun yani ön yemek asıl yemek sonrasında gelecek biz aç kalmayalım diye yaptılar sağolsunlar
  • quote:

quote:

quote:

Aynı PC de coop olarak oynuyoruz. Çok zevkli olmuş oyun. Bulmacalar falan harika. Duvarların yaklaştığı yerde takıldık. En son duvarda halkaya tutunuyorum ama yukarı çıkamıyorum. Geçen var mı orayı?

Player 2 yi joypad olarak seçerseniz, multiplayer a girince player 1 ve player 2 olarak karakterleri seçiyorsunuz. Oyun coop olarak başlıyor. Bütün oyun coop ilerliyor. Çok zevkli oluyor tavsiye ederim.

iki kişi oynamayı başardım ancak logitech rumpled 2 ilr totac da mızrağı bi türlü fırlatamadım bütün tuşlara bastım olmadı nasıl fırlatacağız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Hiç beğenmedim ben eski Tomb Raider'ları istiyorum

Tombraider 9 önümüzdeki yıl çıkacak. Beklerken fanlar sıkılmasın diye böyle bir oyun yapmışlar

Yani bu aslında öylesine yapılmış mini-game tarzı birşey mi? Sonraki seriler böyle olmayacak mı?

Aynen öyle
    9. oyun japonyanın bir adasında geçecek ve Lara'nın gençliğini oynayacağız oynanış ve kamera açıları vs önceki seriler gibi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 4 Ekim 2010; 0:08:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

iki kişi oynamayı başardım ancak logitech rumpled 2 ilr totac da mızrağı bi türlü fırlatamadım bütün tuşlara bastım olmadı nasıl fırlatacağız acaba?

Aynı sorun bende de var mızrağı atamıyorum.

• oyun çok zevkli sakın es geçmeyin. sırf rewardlar için bile bitirdiğim levelleri tekrar oynadığım bile oldu . izometrik ilk başta enteresan gelsede alışınca oyun eğlenceli hale geliyor.

yalnız şu bazı oyunlar da(mesela hl2) midesi bulananlar baş dönmesi yaşayanlar oynamasın, oyunun bu konuda uyarısı bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 7 Ekim 2010; 21:53:48 >
  • oyunu baya bir keyif alarak oynuyorum herkeze tafsiye ederim sıkılmadan onarsınız
  • X360 da iyi ki satın almamışım az daha 15 dolar gidiyordu PC de bitirdim iyi oldu.
  • oyun çok keyifli hakkaten.bazı bulmacaları gayet yerinde.izometrik kamera açısı yüzünden zor yapılan bazı hoplama zıplama hareketleri adamı gıcık etsede, tam çerezlik ve hoş bi oyun olmuş.

normal tomb raiderların yerini tutmasada kesinlikle hayalkırıklığı değil.

benim gibi tomb raider hayranlarına bu değişik deneyimi kesinlikle tavsiye ederim.
  • gamepad le oynayacağım ama ayarlardan enable yapamadım seçeneği
  • Oyun gayet zevkli ancak kontrollere bir türlü alışamadım, ne klavyede ne gamepad de...
  • oyunun co-op modu baya sarıyo.kaptırdık gidiyoduk forgotten gate bölüme kadar geldik ana menüye döndü oyun.
    sonra ki bölümler kapalı onları nasıl açacağız?

bi de bu tür bir bilgisayar üzeinden co-op oynanabilien başka oyunlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 17 Ekim 2010; 14:29:36 >
  • oyunu dun bıtırdım cok guzeldı yanlız son bolumde 4 tane kaya canavarları var onlar cok zor oluyor
  • JOYSTİCKLE MIZRAĞI NASIL ATACAĞIZ
  • arkadaşlar ben bu oyunda save yapamıyorum, oyunu her açışımda yeniden başlamak zorunda kalıyorum, yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

JOYSTİCKLE MIZRAĞI NASIL ATACAĞIZ

evet arkadaşlar 2 kişi oynayanlar mızrağı nasıl atıyor...her tuş işliyor ateş tuşu işlemiyor...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.