Şimdi Ara

Lara Croft And The Guardian Of Light™ (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diablo 3 havası var cidden fotolarda bu yüzden direk indirip deniyorum.
  • oyunu bitirdim geçekten çok güzel bir oyun. tomb raider severler kaçırmasın. tek kötü yanı bulmacaların falan aşırı kolay olması. 1 saniye bile düşünme gerektirmiyo hiçbiri. bir de oyun çok kısa ama tekrar oynanabilirliği yüksek olduğundan bu gözardı edilebilir.
  • Oyunda silah çeşitliliği,amulet vs gibi takılabilir itemler ve level atlama filan var mı acaba ? Yoksa Diablo'yu andırması sadece izometrik kamera açısından mı kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakeshire

Oyunda silah çeşitliliği,amulet vs gibi takılabilir itemler ve level atlama filan var mı acaba ? Yoksa Diablo'yu andırması sadece izometrik kamera açısından mı kaynaklanıyor.

2. bölümdeyim, şimdilik pistol, magnum, m16, mızrak var. bunların üzerine güç arttıran şeyler takabiliyoruz. aldığım şeylerle max can yükseliyor, mermi taşıma kapasitesi artıyor
  • oyun diablo gibi diyosunuzda bi tomb raider sever olarak :)) ben diabloyu ve onun gibi oynanış sistemini hiç sevmem.yani karakterimizi klavyeylemi yönetiyoruz yoksa mousu ordan oraya tıklayarakmı.

bide üstte güzel b soru vardı.sadece larayı kontrol edersek diğer elemanı ai mi kontrol ediyor.oyunu oynarken bi sorun oluyormu bu.(adamın gelmemesi falan gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

oyun diablo gibi diyosunuzda bi tomb raider sever olarak :)) ben diabloyu ve onun gibi oynanış sistemini hiç sevmem.yani karakterimizi klavyeylemi yönetiyoruz yoksa mousu ordan oraya tıklayarakmı.

bide üstte güzel b soru vardı.sadece larayı kontrol edersek diğer elemanı ai mi kontrol ediyor.oyunu oynarken bi sorun oluyormu bu.(adamın gelmemesi falan gibi)

klavyede W-A-S-D tuşları ile hareket ettiriyoruz, mouse kullanarak da ateş edeceği yönü vs belirliyoruz

henüz 2 kişi oynanan bölümlere gelmediğim için bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

oyun diablo gibi diyosunuzda bi tomb raider sever olarak :)) ben diabloyu ve onun gibi oynanış sistemini hiç sevmem.yani karakterimizi klavyeylemi yönetiyoruz yoksa mousu ordan oraya tıklayarakmı.

klavyede W-A-S-D tuşları ile hareket ettiriyoruz, mouse kullanarak da ateş edeceği yönü vs belirliyoruz

henüz 2 kişi oynanan bölümlere gelmediğim için bilmiyorum

teşekkürler.

• Evet oyun Diablo tarzında olmuş ama beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Eylül 2010; 15:54:46 >
  • Yemişler tomb Raider'ı.
  • ya oyunda kasılmalar var acaba oyundan mı yoksa benden mı :S

tamam sorunu duzelttım suan oyun yag gıbı akıyor bırde guzel olmus oyun oynamaya deger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 30 Eylül 2010; 18:03:10 >
  • 1920x1080 yüksek ayarlar. Yalnız bütünleşik ekran kartından dolayı acayip kastı, onu söyleyeyim.
     Lara Croft And The Guardian Of Light™ (ÇIKTI)

• Değişik bir TR olmuş açıkcası pek beğenmedim eski TR ler kadar güzel değil
  • Hiç beğenmedim ben eski Tomb Raider'ları istiyorum
  • Ya bende görüntü yeşil kırmızı renkli renkli şeyler çıkıyor kartım ati hd 4850
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Hiç beğenmedim ben eski Tomb Raider'ları istiyorum

Tombraider 9 önümüzdeki yıl çıkacak. Beklerken fanlar sıkılmasın diye böyle bir oyun yapmışlar
  • oyun iki kiş oynabiliyor mu ona göre alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Hiç beğenmedim ben eski Tomb Raider'ları istiyorum

Tombraider 9 önümüzdeki yıl çıkacak. Beklerken fanlar sıkılmasın diye böyle bir oyun yapmışlar

Yani bu aslında öylesine yapılmış mini-game tarzı birşey mi? Sonraki seriler böyle olmayacak mı?

• Aynı PC de coop olarak oynuyoruz. Çok zevkli olmuş oyun. Bulmacalar falan harika. Duvarların yaklaştığı yerde takıldık. En son duvarda halkaya tutunuyorum ama yukarı çıkamıyorum. Geçen var mı orayı?
  • Güzel çizmişler bu sefer Lara yı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Aynı PC de coop olarak oynuyoruz. Çok zevkli olmuş oyun. Bulmacalar falan harika. Duvarların yaklaştığı yerde takıldık. En son duvarda halkaya tutunuyorum ama yukarı çıkamıyorum. Geçen var mı orayı?

nasıl oluyo ben oynaamadım sadece bazı bölümlerdemi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.