Şimdi Ara

Laptü Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıldır acaba? 11im. Yazın eyüp B. Izledim. Bazen denemelerde yapamıyorum ilk 12 konuyu. Baya detaylı gözüküyor. Acaba eyüp hoca gibi mantığıyla mi anlatıyordur? Tyt'sini izleyen var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgi: Laptop Matematik

Günümüzde, laptop matematik öğrenmek için güçlü bir araç haline gelmiştir. "Laptop Matematik" terimi, matematiksel kavramları ve problemleri çözmek için kullanılan laptop bilgisayarları ifade eder.

Laptop'lar, çok çeşitli matematik yazılımları ve uygulamalarıyla donatılmıştır. Bu yazılımlar, cebirsel işlemlerden istatistiksel analizlere kadar çeşitli matematiksel görevleri yerine getirmeye yardımcı olur. Ayrıca, internet bağlantısı sayesinde laptop'lar, matematiksel problemlerin çözümü için çevrimiçi kaynaklara erişim sağlar.

Çeşitli "Laptop Matematik PDF" dosyaları ve kitapları mevcuttur. Bu kaynaklar, matematiksel kavramların anlaşılmasına yardımcı olabilir ve ödevler ve sınavlar için çalışma materyali sağlayabilir. Özellikle, "Laptop Matematik TYTY PDF" dosyaları, Türkiye'deki Öğrenci Seçme Sınavı (TYT) için hazırlanmıştır.

Laptop matematik, öğrencilere matematik öğrenmelerini geliştirmek için birçok avantaj sağlar. Öncelikle, laptop'lar esnek çalışma olanakları sunar. Öğrenciler, istedikleri zaman ve istedikleri yerde matematik çalışabilirler. İkinci olarak, laptop'lar interaktiftir ve öğrencilerin uygulamalı öğrenme deneyimleri yaşamasına olanak tanır. Üçüncü olarak, laptop'lar özelleştirilebilir ve öğrencilerin kendi öğrenme ihtiyaçlarına göre ayarlanabilir.

Genel olarak, laptop matematik, matematik öğrenimini desteklemek için güçlü bir araçtır. Çeşitli yazılımlar, çevrimiçi kaynaklar ve öğrenme materyalleri ile laptop'lar, öğrencilerin matematiksel kavramları anlamalarına, problemleri çözmelerine ve matematiksel becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up
  • Hocam konu anlatımı hakkında çok bilgim yok geçen sene eba denemeleri çözüm videolarını izliyordum gayet güzeldi konu anlatımında sıkıntı olacağını zannetmiyorum

• harrow33 H kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam.
  • Up
  • Up
  • LAPTÜ = SML Hoca 2 gözüyle bakıyorum. İkisinin de yazdığı sorular, hazırladığı dokümanlar eşsiz. Ama konu ikisinin anlatımı da o kadar yoruyor ki... Bence konu çalışma faslını başka hocadan yapıp LAPTÜ'nün soru çözümlerine bakın hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MATEMATİK SORUSU ?
    11 yıl önce açıldı
    Geometri sorusu
    5 yıl önce açıldı
    Trigonometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yoruyor derken hocam?
  • ilk 12 soruda zorlanıyorsan eyüp hocanın tyt videolarını izle. her soruyu kendin çözmeye çalış, sonra hocayı izle. denemelerde yapamadığın soruların çözümlerine hemen bakma, kendin yapmaya çalış.

• air raid siren A kullanıcısına yanıt
    İzledim hocam onları. Yinede eksik gibi geliyor bakıcam laptü kanalına. En kötü pdf'lerini cozerim. Baya iyi gözüküyor
  • Laptü ile ilerle hocam.Ben çokı memnunum.Tavsiye ederim.Tüm soruları kendi yazıyor.Pdf de kaliteli.Hocaların sattığı ücretli video+dökümanlardan hiç farkı yok.Parayla satmıyor diye fazla çalışan yok sanıyorum:)

• orientis O kullanıcısına yanıt
    Paralı olsa herkes kullanırdı ücretsiz olduğu için pek değeri bilinmiyor
  • tokyo.ghoul T kullanıcısına yanıt
    Pdf dokümanlarının kalitesi tartışılmaz zaten. Ben anlatımını merak ediyorum sadece. Geçmişte kazanım testlerinde falan izlemiştim soru çözüyordu evet ama konusu nasıl hocam? Siz sanırım buradan izliyordunuz?
  • Up
  • Up
  • Ben tamamını izledim memnunum.Konu dinleyip kararını versen daha iyi olur.Nasıl behzat veya mikail hocadan dinleyip beğenen ve beğenmeyen kısım varsa bu da öyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.