Şimdi Ara

LAPTOPUNUZUN ORJİNAL FABRİKA RECOVERY BÖLÜMÜNÜ MÜ SİLDİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LAPTOPLARINIZ İÇİN RECOVERY DVDLERİ OLUŞTURULUR.

WINDOWS 7 VEYA VISTA(LAPTOPLARA GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR)

ASUS
    SAMSUNG
    LG
    HP
    PACKARD BELL
    LENOVO
    ACER
    SONY
    CASPER
    TOSHIBA
    DELL

DELL: 30TIL
    LENOVO:50TL.
    DİĞERLERİ 40TL

LENOVO FİRMASI RECOVERY ALANI SİLİNEN LAPTOPLARDAN 20€+KDV ALMAKTADIR. AYRICA RECOVERY DVDLERİ OLUŞTURMAK ZAHMETLİDİR. FİYAT SONDUR PAZARLIK YAPMAYIN LÜTFEN.

LAPTOPUNUZUN MARKA VE MODELİNİ SÖYLEMENİZ YETERLİDİR. PİYASADA BULAMAYACAĞINIZ DVD'LERDİR. UYGUN FİYATA TARAFINIZA GÖNDERİLECEKTİR.PM GÖNDEREBİLİRSİNİZ. OLUŞTURULAN DVD'LERİ SORUNSUZ KULLANABİLİRSİNİZ.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 14 Ekim 2011; 2:49:35 >

• Merhaba,

Bildiğim kadarıyla Lenovo, garantisi devam eden dizüstü bilgisayarlar için talep edilmesi halinde recovery DVD'lerini ücretsiz olarak gönderiyor. Ben de zamanında ThinkPad dizüstü bilgisayarım için talepte bulunmuştum ve medyalar 1 hafta içinde, Macaristan'dan UPS kargo ile ücretsiz olarak evime gönderilmişti.

http://www.destek.as/recovery_talep.asp

Saygılar
  • Selam,

Şuan ücretlidir. Sadece yüklemeye 20€+KDV isteniyor. DVD'leri 30€+KDV istenmektedir. Destek ismini Destech olarak değiştirdi ve artık Lenovo ürünlerine bakmıyorlar.Ayrıca Lenovo ürünlerini servisine gönderirken özellikle belirtirler Kullanıcı kaynaklı yazılımsal hatalarda ücret talep edilir. HP'de 85TL talep etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 14 Ekim 2011; 3:23:47 >
  • Merhaba,

Destek ile Destech farklı firmalar yalnız. Destech'in sahibi Koyuncu Elektronik; Destek A.Ş. ise IBM/Lenovo çözüm ortağıdır ve merkezi Ankara'dadır.

Destek A.Ş.

Destek Bilişim (Destech)

Saygılar
  • güzel bir hizmet o kadar recovery nasıl arşivlediniz peki
  • Baya zahmetli oldu :)
  • iyi işmiş kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekküe ederim satışa devam etmekteyim. 4 arkadaşımızın Recovery derdi bitmiştir :)
  • hp g62 bilgisayarın recovery yanlışlıkla silindi,kurtarma disklerini daha oluşturamamıştım. sonra win 8 yükledim recovery bölümünü de biçimlendirdim ve o bölüm silindi .Tekrar orijinal recovery ve Windows 7 kısaca ilk günkü gibi olmasını istiyorum lütfen yardım edin.. saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanefe

hp g62 bilgisayarın recovery yanlışlıkla silindi,kurtarma disklerini daha oluşturamamıştım. sonra win 8 yükledim recovery bölümünü de biçimlendirdim ve o bölüm silindi .Tekrar orijinal recovery ve Windows 7 kısaca ilk günkü gibi olmasını istiyorum lütfen yardım edin.. saygılar..

Modeli yazar mısınız tamamıyla. Elimde kalmamış olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.