Şimdi Ara

laptopun rahatlığı konforu masa üstünün performansı parça yükseltmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imzadaki sistemi kulanıyorum memnunum babamda dell insprion var http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-3542-intel-core-i3-4005u-1-7ghzz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-b03f45c-p-BDBT3000110070138?magaza=Arel%20Bili%C5%9Fim&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=Cj0KEQjw4MK_BRC1n6KTtezikbIBEiQA872hYUp2h8BKP-TiYoWQJGmW06Ohy4oUQiBzbBSqk1xU9CcaAqOO8P8HAQ onun bilgisayara geçiyorum rahatlığı bambaşka ama istediğim performansıda alamıyorum ama rahatlığı olunca eşitlleniyor diyorum kendi masa üstümü satayım alayım bende bi sıfır laptop üsütne para ekleyipte sonradan vaz geçiyırum sizce ? imzadaki sistemi satıp komple klavye fare hariç değermi laptop almaya yoksa ekran kartı yükselmelimiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 2 Ekim 2016; 14:33:19 >

• kangal alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm o zaman niye konu açıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

kangal alır

• quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Olm o zaman niye konu açıyon

la işte ne yapsam diye ben şindi imzdaki sistemi versem üzerinde biraz ekleyip bii laptop alsam aynı performansı alırmıyım _?
  • ssd taktır birde ekranı kaliteli olsun notebook güzeldir
  • Bundan 2 yıl önce falan kasayı satıp laptop almıştım, senin gibi düşünüyordum. Her günüm pişmanlıkla geçti. Tekrar kasa topladım ben de. Ben tavsiye etmem ama yine de senin bileceğin iş tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • laptopu oyun icin kullanacaksan 3 bin tl gozden cikar ssd de varsa masaustuyle yarisir

masaustumu sattim laptop aldim pisman oldum gecenlerde laptopu satip gene masaustu topladim masaustu candir abi yil oldu 2016 akilli telefonlar tabletlet netbooklar hersey laptop gorevi goruyor zaten onemli olan performans yani masaustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 2 Ekim 2016; 14:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasurenai

Bundan 2 yıl önce falan kasayı satıp laptop almıştım, senin gibi düşünüyordum. Her günüm pişmanlıkla geçti. Tekrar kasa topladım ben de. Ben tavsiye etmem ama yine de senin bileceğin iş tabi.

tabiki hocam öncelik oyun ama 3 bin tl ne yaptınız yav okafar çıkmam ben zaten

edit: gelen yorumlarla son kararmı verdim ekran kartını değiştirip devam edeceğim teşekkürler herkeze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 2 Ekim 2016; 14:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

ssd taktır birde ekranı kaliteli olsun notebook güzeldir

oyun performansı olarak ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodasisesineoturanadam

Msi gp72 var
    Kangalı bile alır

aynı özeliklerdeki bir masa üstüyle bilemi ?
  • Laptopla oyun oynarsanız el kebap olma ihtimaliniz olabiliyor..laptop dan oyun pc si olmazzzzzzz..

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Laptopla oyun oynarsanız el kebap olma ihtimaliniz olabiliyor..laptop dan oyun pc si olmazzzzzzz..

gelen yorumlar ve benimde öncelikli olarak masa üstü bilgisayardan devam edeğim bi eran kartı değiştirdimmi tamam
  • yeni 10xx ekran kartları masaüstünde yerine göre daha iyi performans veriyor ama fiyatları pahalı şuan 950m idealdir gta5 açar
  • Imzandaki sistem de ayrı çöp yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Imzandaki sistem de ayrı çöp yalnız.

ha ha ha
  • laptopta adam gibi oyun oynamak istiyorsanız en az 6000 tl yi gözden çıkaracaksınız. konfor pahalıdır. kaliteli oyun laptoplarında ısınma falan da olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1000

laptopta adam gibi oyun oynamak istiyorsanız en az 6000 tl yi gözden çıkaracaksınız. konfor pahalıdır. kaliteli oyun laptoplarında ısınma falan da olmuyor.

yok hocam aradaki fiyat farkını göünce vaz geçtim zaten ayrıca para yükseltmede kısıtlı
  • Laptop da var oyun için masa üstüde var.Laptop da al kendine orta halli bir şey.
  • GTX 1000'li bir dizüstü artık masaüstü muadilleri ile aynı performansı veriyor.

Ama daha uygun fiyat, istediğin bileşenlerle konfigüre edebilme, soğutmayı istediğin gibi arttırabilme ve yetmediği yerde upgrade yapabilme yönünden hâlâ masaüstü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.