Şimdi Ara

LAPTOPUN KULAKLIK GİRİŞİNDEN KIRMIZI IŞIK YANIYOR,ÇALIŞMIYOR VE BİLGİSAYARDAN SES GELMİYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu konuyu okuyan herkese çok teşekkür ederim.
    Arkadaşlar, 1 senedir bu sorunu çözmeye çalışıyorum fakat her şeyi denememe rağmen hiçbir şekilde sorun düzelmiyor.
    Bu konu hakkında internette çok bilgi olmadığı içinde bu sorunla karşılaşanlar için önemli olduğunu düşünüyorum.
    Bu arada Laptopum : Fujitsu Amilo Pi3560 Windows 10 pro.
    Arkadaşlar Kulaklık girişinden kırmızı bir lazer yanıyor ve laptopu kapattığımda kırmızı lazer sönüyor açtığımda geri geliyor.
    Ayrıca Kulaklık girişi kesinlikle çalışmıyor kulaklık takıyorum fakat kulaklığı algılamıyor bile, ayrıca bilgisayarın hoperlöründen de hiçbir şekilde ses gelmiyor.
    İşin tuhafı, aynı model laptopdan evimde iki tane var ve ikisininde hiçbir farkı yok.
    İkisinin de ses ayarları vb. ayarları full aynı olmakla beraber, diğer laptopda ses sorunu yok ve hoperlörden ses de geliyor kulaklığıda algılıyor ve kulaklık girişinden kırmızı lazer gelmiyor.
    Bu sorunu nasıl çözeceğim bildiğim her şeyi denedim driverların hepsini yükledim, format attım ama bu sorun çözülmüyor.
    Umarım bu sorunun çözümü bir an önce bulunur.
    Buraya kadar okuduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim.
    İyi forumlar...

• kırmızı lazer genelde optik çıkışlarda olur kulaklık jakının yakınında optik giriş filan varsa onun ışığı geliyordur oraya.

aygıt yöneticisinden bir resim koyarmısın
    ses aygıtlarının olduğu yerden.

birde denetim masasından ses hoparlör altından bir resim koy bakalım.
    ilk görünüşü driver sorunu gibi duruyor.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    LAPTOPUN KULAKLIK GİRİŞİNDEN KIRMIZI IŞIK YANIYOR,ÇALIŞMIYOR VE BİLGİSAYARDAN SES GELMİYOR.LAPTOPUN KULAKLIK GİRİŞİNDEN KIRMIZI IŞIK YANIYOR,ÇALIŞMIYOR VE BİLGİSAYARDAN SES GELMİYOR.

• zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Bunları mı sormuştunuz hocam?
  • 7- 8 liralık ses kartları var , usb uçlu onlardan denese hocam. n11 de vs kargo dahil 10 15 lira bişey. ses kartında ki chip bozulmuş olabilir. ya da jak girişin.
  • Galayev kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten durum malum şu virüs filan varken hiç bulaşmak istemiyorum şuan biraz hafiflese hemen alıcam zaten.
    Şimdilik belki bi çözüm vardır diye çabalıyorum inşallah bulunurda masraf olmaz.
    Sanırım benimkinde kulaklık girişinde birşey takılı görüyor o yüzden hoperlörden de ses gelmiyor.
  • bi baksan girişe ?? ışık tutup içine bakabilirsin. zaten çalışmıyo diyosunuz . yokmu bi komuşunuz vs , usb ses jakı ancak olayı çözer. yoksa anlaşılmaz hocam. bütün hoparlörler jak girişli malesef. yada yalnızca usb ile çalışan bi hoparlör bulmanız lazım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde casper marka laptopum var aynı ışık bendede çıkıyo tek fark format attıkdan sonra çıkıyor ses driverini güncelledikten sonra gidiyor driverin yüklüyse sil tekrardan yükle derim muhtemelen yapmışsındır ama bi yazıyım dedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.