Bu proğramlar pil ömrünü uzatıpda pc ye zarar verenlerden değil dimi.
quote:
Orijinalden alıntı: a.saygili
Bu proğramlar pil ömrünü uzatıpda pc ye zarar verenlerden değil dimi.
zarar değil de benim verdiğimi kullanırsan voltaj ve frekans düştüğü için bilgisayar yavaşlar ama pil süresi uzar otomatik ayarı da var. ayarlarsın gerektiğinde değerleri yükseltir boşta düşürür fln kurcala işte
Bilgisayarını her türlü şarjda tutabilirsin.Şarjın dolduğu an elektrik anında kesilecektir zaten.Bu yüzden bilgisayarının bir sorunu olmaz.Cep telefonlarında da aynı şey mevcuttur.Şarj dolduğu an aradaki elektrik akımı kesilmektedir.
quote:
Orijinalden alıntı: --Kemalist--
Bilgisayarını her türlü şarjda tutabilirsin.Şarjın dolduğu an elektrik anında kesilecektir zaten.Bu yüzden bilgisayarının bir sorunu olmaz.Cep telefonlarında da aynı şey mevcuttur.Şarj dolduğu an aradaki elektrik akımı kesilmektedir.
evet aynen katılıyorum, burdan bir konuya da değinmek isterim ki o da şudur. (kusura bakmayın konu bölüncek ama nerde denirse kardır).
telefoncuların, bilgisayarcıların vs vs batarya ile işi olan herkesin (özellikle yeni bilgisayar aldığınızda) dedikleri şu laf "abi bunu 16 saat şarjda tut" lafı tamamen saçmalıktır. bunuda belirtmek istedim..
şarj bitti mi, bitmiştir...
quote:
Orijinalden alıntı: a.saygili
quote:
Orijinalden alıntı: Anarkia
hiç bir zaman dikkat etmedim batarya ömrünü uzatmaya, 2 yıldır da canavar gibi çalışıyor laptop
MArka-model ney ?
Compaq Presario F700
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme