Şimdi Ara

Laptopumun monitorü uydu receiverdan görüntü alabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şunu çok merak ediyorum evlerimizde kullandığımız receiverlardan laptopumuza görüntü alamazmıyız yani notebook un monitorunu normal bir lcd tv gibi kullanamazmıyız bana mantıklı geliyo sonuçta bunlarda monitor lcd tvye bağlanabiliyosa laptopa da bağlanması lazım, tvout da var yani s-video bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum önceden konuşulduysa bilemiyorum ama ben bulamadım

• gerçekten güzel bir soru.

bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.

saygılar.
  • güz€l bir soru ama dijital yayın olduğu için bilgidiğm kadarı ile dijital tv kartı takmak gerekiyor ama oda biraz zor :D
  • yok mu arkadaşlar bilgisi olan
  • Böyle bir ürün ile alabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_11605585/mpage_1/key_//tm.htm#11605585
    Hatta canlı yayını durdurabilir,daha sonra devam ettirebilir, divx,dvd kalitesinde keydetebilirsiniz.
  • laptop'lar başka bir kaynakta görüntü almak üzere dizayn edilmemişlerdir. tam tersi, üzerinden başka bir kaynağa görüntü verebilirler. vga çıkış, dvi çıkış, yakında hdmi çıkış...
    bulutcy'nin önerdiği ürün gibi eğer kaynağı bizzat makinanın içine yerleştirirsen tv izlersin ama evdeki receiver'dan görüntü almanı sağlamaz bu, kendi receiver gibi çalışır. kaldı ki bu ürün dvb-t, yani digital karasal yayına geçildiğinde kullanılabilir sadece...
  • Benim gösterdiğim ürün hem analog yayın, hem devb-t, hem de svidio,composit girişi desteklemektedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yanlış anlıyosunuz o dediklerinizle tabiki laptoptan tv izlenir benim dediğim laptopun monitörünü nasıl tv monitörü gibi kullanabiliriz yani evdeki dijital receiverdan laptopa görüntü alamazmıyız
  • Daha öncede dediğim gibi, bu ürünün s video girişi vardır. Bir svideo kablosunu recievera bağlarsınız.Ekranınızda recieverın verdiği görüntüyü görürsünüz.hatta isterseniz durdurabilir, kaydedebilirsiniz. Eğer düşünürseniz uygun fiyata çekmeye çalışırm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.