Yaklaşık 30-40 cm yüksEklikten düştü Ve sadece kapağın sağ alt köşesinde 1-1.5 cm kadar bir kırılma oluştu. Menteşelerde , ekranda LCD'de hiçbir sorunyok. Sizce bu kırık için teknik servise göndersem kaç lira ücret alırlar ?
Ayrıca aletin üstündeki sağ ve sol tıklama düğmelerinden sol tıklama olan tutukluk yapıyor bazen tıklamıyor , bu benim hatamdan kaynaklanmadı , bu sorun garanti kapsamına girer mi ?
Teşekkürler.
Resimlerden fazla bir şey anlaşılmıyor. Resmen çekim yaparken içine kadar girmişsiniz
Bu arada geçmiş olsun. Ücret ne olur bilmiyorum ama çerçeve komple değişeceği için tuzlu bir fiyat verebilir. Kendin sitelerden ( yabancı sitelerde olabilir ) çerçeve de bakabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
Resimlerden fazla bir şey anlaşılmıyor. Resmen çekim yaparken içine kadar girmişsiniz
Bu arada geçmiş olsun. Ücret ne olur bilmiyorum ama çerçeve komple değişeceği için tuzlu bir fiyat verebilir. Kendin sitelerden ( yabancı sitelerde olabilir ) çerçeve de bakabilirsin.
Hocam ortalama ne kadar fiyat biçerler ? İnternette araştırdıgım kadarıyla komple LCD ekrana kafa atıp PC'yi dağıtan birine bile 220 tl falan demişler. Kasayı komple tamir etmeye 250 istemişler falan. 100 tl ye kadar verebilirim tamirine.
Hocam tam olarka modeli bulamasam da bir asus çerçeve buldum
Fiyat 30 tl diyor , gayet uygun , işçilik falan maksimum 70 liraya gelir diye düşünüyorum , sizce ?
Pek sorun yok gibi. Maksimum 50 tl.
Önce bir servise götürmeyi deneyin belki yaparlar garanti kapsamında.Benimde ekran çerçevesinde çatlak meydana gelmişti kendiliğinden müşteri memnuniyeti için değişim yapıldı yazılmıştı.Denemekten zarar gelmez açıkçası.
Geçmiş olsun aynı modelden bende kullanıyorum bu laptopun en sevmediğim yeri bu ekran çerçevesi bilgisayarın her yeriden çok kaliteli malzeme kullanmışlar ama bu ekran çerçevesi gerçekten çok dandik. O kadar dikkat etmeme rağmen parlak plastik olduğu için yüzeyi acayip çizildi. Plastik olduğundan dolayı öyle çok da yüksek bir fiyat çıkaracaklarını sanmıyorum ama nede olsa servis. Servislere hiç belli olmuyor .