Şimdi Ara

Laptopum anlık siyah ekran olup düzeliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar sorunum var laptopum arada 1 saniye ekranı siyah oluyor sonra geri düzeliyor 1 saniyede olabiliyor 1 salisede görev çubuğu kararıyor canımı sıkmaya başladı ne yapmalıyım, özellikleri yazıyorum

işlemci:Intel core i7-10750 CPU @ 2.60 Ghz

16.gb ram

Ekran kartı nivdiana RTX 2060

Monitör: Generic PnP Monitor

virüs girmiş olabilirmi kaspersky ile tarama yaptım sorun yok, sürücülerim güncel seviyede yardım ederseniz sevinirim

• Ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları kaç derece? Laptopun ısınmasından olabilir benim eski laptopta oyun-render vs yükü altındayken görüntü 3 5 saniye gidiyordu. Normal kullanımda gidip gelmeler oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynarken pek yaşanmıyor sıcaklıkları ortalama ayarlarda zaten soğuk bir ortamdayım altında soğutucu bile var

• leon the L kullanıcısına yanıt

Şunu dene: laptopun alt kapağını tamamen çıkart ve soğutucuyu direkt alta koy. Bakalım yine siyah ekran oluşacak mı. Bazı alt kapaklarda hava deliği az olunca soğutmayı sekteye uğratabiliyor. Benim 7700hq ve 1070 mobile laptop alt kapağı komple kaldırıp çiplere sıvı metal sürünce anca kabul edilebilir sıcaklıklara inmişti.

2/ Belki de ekran kartı driveridir DDU ile kaldırıp tekrar temiz kurmayı da dene.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.