Şimdi Ara

LAPTOPUM 96 DERECE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dell İnspiron Laptopum var. Orjinal windows sürümü W8 daha önce W8.1 e güncellemiştim oyunları çok akıcı ve çok uzun süre oynuyordum.Bilgisayarımın bütün performans ayarları felan tam.Bir kaç kere recovery attım.Şuan 8.1 kullanıyorum 15 gün öncesiyle alakasız çalışıyor bilgisayar.Performans iyi fakat oyuna girdikten 30 dakika sonra PC yanmaya başlıyor ve oyunda kasmalar meydana geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. İYİ FORUMLAR

Ölçümleri aida64 ve core temp ile yaptım aynı anda hemen hemen aynı sonucu verdiler.

• ACİL YARDIM LÜTFEN
  • Up up up
  • Termal macun bitmiş veya bilgisayarın fanları tozlanmış olabilir. Garantisi varsa servise vermenizi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda bahsedilenler dışında virüs de olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi bitti.Bugün pc nin içini açtım fakat fanı resmen gömmüşler pc ye.anakartı sökmeye cesaret edemedim.cihaz elimde yanacak diye korkuyorum
  • Eğer daha önce tecrübeniz yok ise önermem. Yanlış bir şey yapabilirsiniz. Kendimden biliyorum

Bence bir bilene götürüp fanı temizleyin ve Termal macun sürün. Garantisi bitmiş demişsiniz. En az 2 yıl geçmiş demektir bu. O 2 senede temizlenmemiş ise büyük bir ihtimal ile fan rahat nefes almıyordur.

• Teşekkür ederim mecbur gibiyim
    Adam 2 damla macun sürcek bide fana üfleyecek 50 lira

Yarın bu işi kendim yapacağım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALSancakTr -- 31 Temmuz 2015; 22:51:59 >
  • Kolay gelsin o halde

• Kendiniz açıp ızgaraları ve fan yaprakları arasındaki tozları temizleyin. Ayrıca en iyi ısıl iletkenliğe sahip termal macunu sürün. Youtube dan kendi laptop ınız için disassamble videosunu izleyip hallederseniz. Ben yıllardır telefon, laptop içlerine o şekilde açıp temizliyorum ve bu zamana dek hiç sorun olmadı. Bide bu işi yapmaya başlamadan önce vücuttaki statik elektriği atın. Ne olur ne olmaz.
  • Youtube'daki videolarda benim bilgisayarımın modeli yok.Dell in başka modeli var.içini açtımtamamen farklı.Anakartı çıkarmayı beceremedim.Fan ve macun anakartın alt tarafında kalıyor.
  • ALSancakTr A kullanıcısına yanıt
    Herşeyi söktüyseniz ve sadece anakart kaldıysa alttan bir kaç vidayla ayrılması gerek normalde. En azından ben bu zamana kadar söktüğüm pc lerde öyle gördüm.
  • yarın bir deneme yapacağım inşallah kart elimde kalmaz. Bilgisayar kasası olsa on kere söküp takmıştım bu laptoplar büyük sıkıntı
  • ALSancakTr A kullanıcısına yanıt
    Evet laptop lar gerçekten sıkıntı. Klavye touchpad gibi bileşenler anakarta ince kısa kablolarla takılıyor. Yanlış hareketle onları koparıp bir sürü masraf yapma ihtimali var. Tornavida kaydırıp anakartı dağıtan arkadaşım vardı. Çok dikkatli ve yavaş yapmak gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.