Şimdi Ara

laptopta ekran küçülüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
109.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar laptopumda özellikle oyun oynarken. ekran kendiliğinden küçülüyor. ortada sanırım 640*480 yada 800*600 modunda çalışıyor. yani kalite bahsettiğim çözünürlükten yüksek oluyor fakat yine küçük boyutta çalışıyor. ekranı bişey veya bir program küçültüyormuş gibi geliyor bana. çözemedim bunu ? sizin önerileriniz nedir ?

• aynı sorun bendede var
  • quote:

Orjinalden alıntı: stifler7

aynı sorun bendede var

EVET SORUNU ÇÖZDÜM ARKADAŞLAR,

Intel'in denetim masasındaki Intel Driver For Mobile dosyasını açıp görüntü ayarları sekmesinden en boy oranı seçeneklerine girip tam ekran seçeneğini seçip tamam dedikten ronsa sorun halloldu çok şükür... buraya yazmayı unutmuşuz...

saygılar.....
  • bende de aynı sorun var ama intel driver gibi bir seçenek yok bende
    ati hd4650 li notebook

-------------------------------------

sorun cozuldu. aynı sorunu yasayan olursa pm den yardimci olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark -- 17 Aralık 2009; 5:43:33 >
  • arkadaslar sorunun cozumunu buldum arkadasa cok tesekkurler cozum aynen soyle oluyor:"alıntıdır"

"bunun windows 7 ile alakası yok senin ekran çözünürlüğünle alakalı bende laptop kullanıyorum 1366 768 cozunurluk sen kendi cozunurlugun kac ona bak sonra çalıştıra regedit yaz oradan hkey current user - software - blizzard entertainment -warcraft 3 - videodan resheight le rewidthi senin cozunurlugune gore ayarla"

aynen boyle yapın sorun cozuluyor
  • arkadaslar win7 alan bazı arkadaşlardan ekran sorunu hakkında mesajlar aldım. buraya çözümü yazıyorum

1. Catalyst control Centre a girin. Gelişmiş mod u açın.
    2. Sol üstte seçenekler var. Burdan Masaüstü&Ekranları'na girin.
    3. Bu sayfada altta monitörünüzün veya dizüstü bilgisayarınızın şeklini göreceksiniz. O şekle sağ tıklayın ve "yapılandır" seçenegine girin.
    4. Karşınıza nitelikler çıkacak. "Tam ekran" seçeneğini kullanın
    5. Uygulayın ve Tamam diyip catalyst ten çıkın.

NOT: Eğer nitelikler kısmında size "ortalanmış" veya "tam ekran" seçeneğini işaretletmiyorsa çözünürlüğü düşürün. (1366x768 den 1024x768 e mesela)
    Sonra yukarıdaki işlemleri yapın.

Anahtar kelimeler: Ekran küçülüyor, oyunlarda, Çözünürlük sorunu, ekran kare oluyor, görüntü kare oluyor, görüntü küçülüyor, oyunlarda görüntü küçülmesi, oyunlarda ekran küçülmesi, hd4650, samsung, ati, driver, sorun, problem, problemi, sorunu, küçülme, çözünürlük, windows 7

• çok çok teşekkür ediyorum sizin sayenizde çok büük sıkıntıdan kurtuldum :) çok teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Ekran Parlaklığı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atayum

quote:

Orjinalden alıntı: stifler7

aynı sorun bendede var

EVET SORUNU ÇÖZDÜM ARKADAŞLAR,

Intel'in denetim masasındaki Intel Driver For Mobile dosyasını açıp görüntü ayarları sekmesinden en boy oranı seçeneklerine girip tam ekran seçeneğini seçip tamam dedikten ronsa sorun halloldu çok şükür... buraya yazmayı unutmuşuz...

saygılar.....

aynen bende senin yazdıklarını uyguladıktan sonra sorun halloldu çok teşekkürler.

• slm, aynı sorun bndede var daha bir kaç gün önce vistadan win7 ye geçtim sorunsuz çalışmasına rağmen oyunlarda ekran küçülmesi oluyor bazen yanlardan bazen üstten alttan ama bi türlü düzeltemedim bnde ati radeon hd 3650 ekran kartı var şu anda 32 bit win7 yüklü yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: marvell

arkadaslar sorunun cozumunu buldum arkadasa cok tesekkurler cozum aynen soyle oluyor:"alıntıdır"

"bunun windows 7 ile alakası yok senin ekran çözünürlüğünle alakalı bende laptop kullanıyorum 1366 768 cozunurluk sen kendi cozunurlugun kac ona bak sonra çalıştıra regedit yaz oradan hkey current user - software - blizzard entertainment -warcraft 3 - videodan resheight le rewidthi senin cozunurlugune gore ayarla"

aynen boyle yapın sorun cozuluyor

saol arkadaşım sorun çözüldüde tam degerleirni ayarlıyamadım böle daha kıyak oldu.D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark

arkadaslar win7 alan bazı arkadaşlardan ekran sorunu hakkında mesajlar aldım. buraya çözümü yazıyorum

3. Bu sayfada altta monitörünüzün veya dizüstü bilgisayarınızın şeklini göreceksiniz. O şekle sağ tıklayın ve "yapılandır" seçenegine girin.

NOT: Eğer nitelikler kısmında size "ortalanmış" veya "tam ekran" seçeneğini işaretletmiyorsa çözünürlüğü düşürün. (1366x768 den 1024x768 e mesela)

Anahtar kelimeler: Ekran küçülüyor, oyunlarda, Çözünürlük sorunu, ekran kare oluyor, görüntü kare oluyor, görüntü küçülüyor, oyunlarda görüntü küçülmesi, oyunlarda ekran küçülmesi, hd4650, samsung, ati, driver, sorun, problem, problemi, sorunu, küçülme, çözünürlük, windows 7

dostum eski konu ama bu sıkıntıyla yeni karşılaştım ben...benim de ekran kartım ati hd4650.. senin bu belirttiğin çözümle denedim oluyor ama çözünürlüğü 1024x768e düşürürsem oluyor..öyle yapınca da haliyle çözünürlük kalitem düşük oluyor masaüstündeyken..çözünürlüğü düşürmezsem de full screen de olmasına rağmen oyunu açınca ekran gene küçük kalıyor...başka çözüm yolu var mı çözünürlüğü düşürmeden?? bunu şu sebeple soruyorum arkadaşta geforce 240TM ekran kartı var o ekran çözünürlüğü 1366x768 de iken oyunu fullscreen oynayabiliyor...acep bizim atinin açığı mı bu? nvdia daha uzman ha...başka çözüm yolu yoksa o oyunu oynarken çözünürlüğü düşürcem oyunu kapatınca geri yükseltcem:)

şimdiden tşk.ler

• Aynı sorun bendede vardı sağ altta ekran ayarlarından pano sığdırmayı(?) tam ekran yaptım düzeldi
  • allah ragzı olsun dark tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark

arkadaslar win7 alan bazı arkadaşlardan ekran sorunu hakkında mesajlar aldım. buraya çözümü yazıyorum

Eline koluna sağlık hocam sayende sorunu düzelttim.

• Arkadaşlar warcraft 3 teki ekran sorunu için teşekkurler ama ben n53jq kullanıyorum ve genelde butun oyunlarda bu oluyor bi turlu cozemedım banada yardımcı olabılırsenız svinirim.... Şimdiden ilginiz için teşkkurler ...
  • Counter Strike'da OLuyodu Bazen Hallettim
  • War Craft Oynamadım Hiç Oynasam Olurdu Bndede Aynı Problem
  • bu problemin kesinlikle işletim sistemiyle alakası var
  • arkadaşlar bende knight oynuyorum leptop aldım ekran daraldı bi çözüm aradım ve buldum win7 için geçerli

1.Denetim Masasında 8dosya görünüyorsa sağ üstte görüntüleme ölçütünden büyük resimleri seçiyoruz
    2.İntel(R)grafik ve media yı seçiyoruz ( bilgisayara göre ismi değişiyor)
    3.önünüze gelen pencereden ölçeklendirmeyi--TAM EKRAN ÖLÇEKLENDİR diyoruz
    ve sorun çözülüyor
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var malesef. bazı oyunlarda (medieval total war, stronghold crusader, nfs most wanted...) tam ekran çalıştırmama rağmen ekranın sağ ve sol kısmında görüntü olmuyor. oyun ekranı küçülüyor, yukarda arkadaşın belirttiği şekilde pc'nin çözünürlüğünü 1024 e getirdim ama bu sefer de masaüstü görüntüsü de küçüldü, yani tıpkı oyundaki gibi sağ ve sol kısım da görüntü olmuyor. nasıl yapacağız bu işi tam ekran oynamadıktan sonra zevki olmuyor ufacık görüntüyle.

ekran kartim: ati hd 6650m
    max çözünürlük : 1366x768
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.