Şimdi Ara

LAPTOPDA MİNOR YAPAMIYORUM DİYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TEK YAPMANIZ GEREKEN MİNORU SAĞ TUŞA ALMAK BENDE AYNI SORUNU YAŞIODUM ŞİMDİ SERVERDA BENDEN İYİ MİNOR ÇEKEN YOK

• snden iyi ceken yok demek :D
  • bende laptop kullanıyorum sorun yaşadığım yer f1 den f2 ye geçerken elim büyük kalıyo biraz f3 e basabiliyorum(tuşlar normal klavyeye göre küçük) onun haricinde sorunum yok
  • usb klavye takın
  • quote:

Orjinalden alıntı: EkoFresh

bende laptop kullanıyorum sorun yaşadığım yer f1 den f2 ye geçerken elim büyük kalıyo biraz f3 e basabiliyorum(tuşlar normal klavyeye göre küçük) onun haricinde sorunum yok

Bende aynı sorunuyaşıyorum, F ler arası geçiş zor oluyor.
  • ben minoru ztn mouse ile yapıorum ama attack comboda sorun yaşıyorum laptopta
  • Çok asılma yanlız :d Şaka bu yana bi laptopun tuş ücreti 200 $ nerden biliyorsun dersen çay dökmüştüm 1 ay pc telefon televizyon yasağı gelmişti :D pederden

Dikakt et tuşları çok değerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 12 Ekim 2007; 15:38:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :D güzel yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenisalp

snden iyi ceken yok demek :D

:))))))))))))))))
  • quote:

Ramazan Bitti Başladınız Gene

• quote:

bende laptop kullanıyorum sorun yaşadığım yer f1 den f2 ye geçerken elim büyük kalıyo biraz f3 e basabiliyorum(tuşlar normal klavyeye göre küçük) onun haricinde sorunum yok

aynı sorun var bende
  • tek yapmanız gereken min. 20 ytl max. sınırsız . :P olmak uzere USP uyumlu bir klavye almak [benim gibi :P]
  • kesn çözüm := )
    quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

tek yapmanız gereken min. 20 ytl max. sınırsız . :P olmak uzere USP uyumlu bir klavye almak [benim gibi :P]
  • Laptop olmadıgından ole bir sorunum yok
  • quote:

o zmn sende f2yede f3ede aynı skilleri koy
  • Kim Ne Derse Desin Laptopda Daha Kolay Çünkü Tuşları ßasıQ Yani Daha Kolay ßasılıyo Ve Seri Çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

quote:

o zmn sende f2yede f3ede aynı skilleri koy

zaten öyle yapıyorum
    o zamanda cz de fln wolf stealth vs.... atarken f4 e koymak oda biraz uzak kalıyo

• ben evdeki normal pcde comboyu(kazık gibi tuşları var) beceremiorm babamın laptobunu kullanıyorum
  • bence en iyisi sağ tuş minor 1 soul 2 3 4 5 skill 6 lf 7pot 8 minor f3te diğer skiller fln
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuktaki_umut

quote:

:))))))))))))))))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.