Şimdi Ara

Laptopa Tv kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konulara baktım ama benim soruma cevap veren konu yok..
    Laptoba TV kartı alacağım...
    Bildiğiniz antenle televizyon seyretmek istiyorum, uydu falan yok yani.. Artık karasal mı deniyor ne deniyor bilmiyorum..
    Kütahya merkezdeyim.. Yükseltici falanda var..anten çatıda.
    Usb girişi var sadece laptopta...
    bu kartlar işimi görür mü? ve neden bu kadar ucuz?

http://www.novabazar.com/urun/cd237d0e9cb736fbb04ebe93c043e70a/PINNACLE-PCTV-HYBRID-STICK-SOLO-ANALOG-USB-TVKARTI

http://www.novabazar.com/urun/574e28bed3bcf5e933100e7ff2608d8f/PINNACLE-PCTV-HYBRID-PRO-STICK-ANALOG-USB-TVKARTI

• Pro olan modeli karasal, dijital ve analog yayınları alır, aynı zamanda fm radyo özelliği var.. Solo olan modelde ise sadece analog yayınları alır, internetten radyo özelliği var.
    Pro olan model işini görecektir. Ucuz olması da zaten senin yararına olacaktır
  • Şimdi kusura bakmayın cahillik işte...
    karasal-dijital-analog yayınlar arasındaki fark ne
    Ciddi soruyorum bunu
  • Analog yayında görüntüde bozulma, karlanma, parazit, gölgelenme; seste cızırtı vs. olur ve yayın için büyük bir antene ihtiyaç duyarsın. karasal dijital (DVB-T) yayında görüntü daha kaliteli daha canlı gelir. yani uydunun yerel vericilerdeki hali olarak düşünebilirsin, hareket halinde bile görüntü kalitesinde çok nadir kaybolma olur. Ayrıca dvd (mpeg2 ve h.264) kalitesinde görüntü cd (mp3) kalitesinde ses alabilirsin. çok büyük antene de ihtiyaç duymazsın. (tabii Türkiye de yayınlar pilot bölgelerle sınırlı )
    aradaki fark hayal gücüne kalmış
  • yani karasal ile analog arasında belli bir fark yok?:)
  • elimde avermedia go volar var istersen satabilirim sana 2sene garanti mevcut ,agustos ayindaki avrp basketbol samp.izlemek icin almistim isyerine ama sadece bi maci izlemek nasip oldu sonra kutusuna kaldirdim duruyor oylecene
  • pm attım ama hala cevap vermedin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.