Şimdi Ara

Laptop zor açılma sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dell laptopumun bataryası şiştiği için direkt olarak prize bağlı kullanıyorum. Bazı zamanlarda güç tuşuna bastığımda Caps lock ışığı yanıyor klavye ışıkları yanıyor ama asla açılmıyor güç tuşuna tekrar bastığımda fanlar hızlanıp bilgisayar kapanıyor. Bazen 10-15 defada açılmadığı oluyor. Sonra açıldığında da inaccesible_boot_device hatasıyla mavi ekran veriyor. Sonra bilgisayar kendini resetlerken biosa girip sata modunu ahciye alınca normal bir şekilde açılıyor tarih ve saati bozulmuş şekilde. Bunun gibi bir problemle daha önce karşılaşan var mı? Varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Videoyu da ekliyorum.
    Rtx2060 i7-9750h 16gb ram 1tb hdd 256 ssd DELL G7 15 7590
    Videolu gösterim
    Süleyman Atayoutube
    DELL G7 15 7590 ZOR AÇILMA SORUNU
    https://www.youtube.com/shorts/LCvO_RbGg0M?si=8majUb5BwFLK7W_Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reterete -- 17 Şubat 2024; 15:1:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bazı dell modellerinde bios pili yok. dahili pilden enerji alıyor. piliniz şiştiği için çıkardıysanız adaptörden de çekmemeniz gerekiyor ki bios ayarları korunsun. cihaz pil ya da adaptörü olmadan sıfır enerjisiz kalıyorsa bu sorunu yaşarsınız. ayrıca m2 veya pcie ssd varsa bu diskler de uzun süre enerjisiz kaldığında veri kaybına uğrar bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt
    Bios pilim var , geçen sene de aynı problemi yaşıyordum bilgisayar hiç açılmamaya tepki vermemeye başlamıştı son aşamada. Yapıldı ancak neresi yapıldı bilmiyorum arkadaşımın babası yapmıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BIOS pili varsa o da bitmiş. onu tekrar değiştirmelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.