Şimdi Ara

Laptop yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

orta son sınıftayken bizim bilgisayarcıdan aldığım arçelik anb 573 model laptop var elimde. önceden çok kullanmazdım ama son zamanlarda ders çalışma amaçlı kullanıyorum. makine çok yavaş, yeni bi laptop alma imkanım da yok,ram ve işlemci yükseltmeyi düşünüyorum. 2x2 ya da 2x1 DDR2 ram + core 2 duo t9600 478 soket işlemci düşündüm. ne dersiniz,önerileriniz nelerdir? teşekkürler

• işlemci anakarta yapısık oluyo diye bliyorum.
  • Pweck5 kullanıcısına yanıt
    bazı kişiler işlemci falan yükseltmesi yapmışlar bu cihaza öyle duymuştum ben
  • IstiglalTr kullanıcısına yanıt
    Anakart chipsetini(Cpu-Z>Mainboard sekmasinde bulabilirsiniz)yazarsanız takabileceğiniz işlemcileri ve ram miktarını görebiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Sinsin Teyze Kızı J kullanıcısına yanıt
    sis 672 çipset anakart, bazı işlemciler soketle uymuyor ama(478 soket). yukarıda yazdığım işlemciyi bulabildim anakarta uyan ve Türkiyede bulunan
  • IstiglalTr kullanıcısına yanıt
    Sis 672 lga 775 ve masaüstü chipseti olarak gözüküyor ama aynı zamanda "sis 672" adlı bir ekran kartı da varmış,sis 672 sizin ekran kartınız olabilir mi

• Johnny Sinsin Teyze Kızı J kullanıcısına yanıt
    cpu z de öyle yazıyordu hocam eve geçince tekrardan atayım hepsini. ekran kartı onboarddan yiyor ayrıca. bilgisayarcım da boşuna uğraşma anakart darboğaza düşüyor dedi bu arada yükseltme işi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IstiglalTr -- 7 Ocak 2018; 13:36:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.