Ben uzun süre forumu gezmeme rağmen bir cevap kafamdaki soruya bir cevap bulamadım ve yeni bir konu açmaya karar verdim.
Arkadaşlar ben istediğim her oyunu oynayabileceğim ve internete girebileceğim sonoma ya da centrino işlemcili bir laptop almak istiyorum. Fiyat olarak max. 2.000 ytl verebilirim.
Marka olarak sırasıyla HP, ACER ve ASUS düşünüyorum. Ancak diğer marka önerilerine de açığım.
Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki -sadece oyun ve internet için laptop alınır mı?- Evet haklısınız ama evde desktop koyabileceğim yer yok malesef, bu yüzden laptop almak zorundayım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Syg.
monster bak derim istegin her oyunu oynarsın,yada msi m 635 bak amd 64 tabi istersen.
quote:
Orjinalden alıntı: sayilmaz
Mrb,
Ben uzun süre forumu gezmeme rağmen bir cevap kafamdaki soruya bir cevap bulamadım ve yeni bir konu açmaya karar verdim.
Arkadaşlar ben istediğim her oyunu oynayabileceğim ve internete girebileceğim sonoma ya da centrino işlemcili bir laptop almak istiyorum. Fiyat olarak max. 2.000 ytl verebilirim.
Marka olarak sırasıyla HP, ACER ve ASUS düşünüyorum. Ancak diğer marka önerilerine de açığım.
Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki -sadece oyun ve internet için laptop alınır mı?- Evet haklısınız ama evde desktop koyabileceğim yer yok malesef, bu yüzden laptop almak zorundayım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Syg.
hp pavilion serilerine bakabilirsin
Bir arkadaşım Asus'un notebook'unu aldı, şu an modelini hatırlamıyorum ama özellikleri aklımda, fiyatı da kalitesine göre çok iyi, araştırırsan bulabilirsin. centrino 2ghz 256mb geforce ekran kartı var 60gb harddisk 15,4" parlak ekran fiyatı yaklaşık olarak 1300 dolar +kdv
Bence Hp Pavilion Serilerine Bakmalısın.
hp pavilion tabi. asustan uzak dur arkadaşım.teknik servis sıfır.Tecbüre sahibiyim bu hususta.
arkadaşlar marka ve model önerisi yazarsanız çok iyi olur. Hp Pavilion olacak galiba ama hangisini alsam daha iyi olur. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
bence yine de 100 ytl fazla ver msi m635 al amd 64. arkadasım win 64x kurdu ısınma benimkinden bile daha az ki ben wow oynarken 56 derede goruyorum.mutlaka bak derim mavi bilgisaydan 300 dolar indirimdeyken...
quote:
Orjinalden alıntı: ykocabay
bence yine de 100 ytl fazla ver msi m635 al amd 64. arkadasım win 64x kurdu ısınma benimkinden bile daha az ki ben wow oynarken 56 derede goruyorum.mutlaka bak derim mavi bilgisaydan 300 dolar indirimdeyken...
kesinlikle katılıyorum.www.mavibilgisayar.com sitesinden bakabilirsin özelliklerine, ayrıca forumda konusuda var, arat bulursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme