Şimdi Ara

laptop win7 sonrası siyah ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dell 5520 serisi notebook aldım içinde linux vardı. buna format çekip ultimate 64 bit yukledik buraya kadar bir sorun gorunmuyordu internete falan girdik pc ile yalnız windows guncellemeleri yaptıktan sonra (yada yaparken) bazıları kurulmadı dedi ve restart istedi restart yaptık "starting windows" ekrana geliyor ama sonrasında ekran siyah oluyr açılış seside geliyor ama siyah ekran şeklinde kalıyor
    var mı sorunu bilen yardıncı olabilecek birileri

• f8 e basıp güvenli modda açınız.sistem geri yükleme yap olmadı formatı at ve güncelleme yapma gerek yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

f8 e basıp güvenli modda açınız.sistem geri yükleme yap olmadı formatı at ve güncelleme yapma gerek yok zaten.

+1.

Format CD'si korsan ise böyle bir olay olması mümkün. Güvenli moddan girebilirsen görüntü bağdaştırıcılarını devre dışı bırak. Yeniden başlat. Sorun çözülürse Beni Bilgilendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜstadRespect -- 14 Temmuz 2012; 18:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

dell 5520 serisi notebook aldım içinde linux vardı. buna format çekip ultimate 64 bit yukledik buraya kadar bir sorun gorunmuyordu internete falan girdik pc ile yalnız windows guncellemeleri yaptıktan sonra (yada yaparken) bazıları kurulmadı dedi ve restart istedi restart yaptık "starting windows" ekrana geliyor ama sonrasında ekran siyah oluyr açılış seside geliyor ama siyah ekran şeklinde kalıyor
    var mı sorunu bilen yardıncı olabilecek birileri

Neden 2 defa aynı konuyu açtın. Spam !

• güvenli modda açıp sistem geri yükleme yap bencede :)
  • ilgilendiğiniz için tesekkürler arkadaşlar. şuan düzeldi
    win7 gun cellemelerini yaparken/yaptıktan sonra oldu tam olarak sorun olusturan etmen nedir acaba ?
    neyi güncelledi de böyle bi hata verdi merak ettim.
    tabi ögrenirsem o guncelleştirmeye dikkat ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

ilgilendiğiniz için tesekkürler arkadaşlar. şuan düzeldi
    win7 gun cellemelerini yaparken/yaptıktan sonra oldu tam olarak sorun olusturan etmen nedir acaba ?
    neyi güncelledi de böyle bi hata verdi merak ettim.
    tabi ögrenirsem o guncelleştirmeye dikkat ederim

Büyük ihtimal sahte windows 7 kurdunuz güncelleştirme yaptığınız zamanda kitliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.