Şimdi Ara

Laptop Upgrade Edilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu zamana kadar ps3 almayı düşünüyordum fakat gta5 inde pc ye çıkışı üzerine aklıma böyle bir soru geldi laptopmumu upgrade edebilirmiyim? açıkcası laptop özelliklerim iyi fakat bir yandan cs go oynayıp bir yandan yayın yaparken bariz olmasa bile kasma yapıyor en düşük ayarlarda benimde bu aklıma geldi size parçalarımı ve yükseltmek istediklerimi söyliyeyim.

İşlemci: i5-2430 (Yükseltmek gerekirmi?)

Ekran Kartı: 2GB Nvidia GT540m

RAM:6 GB

Harddisk:500 GB

Windows7 64 Bit

Gta5 in sistem gereksinimleri ise:

Core i5-2500T 2.3GHz
    Phenom II X4 975
    GeForce GTX 480
    Radeon HD 6970
    6 GB RAM
    Win 7 64
    DX 11 HDD
    50 GB HDD

istiyor ben buna yüklesem mediumda adam akıllı kötülük yaşamadan oynayabilirmiyim şunu da açıklıyım gta4 indirdiğinde kesik kesik kasmalar oluyordu biraz araştırdığımda gta4 ün pc optimizasyonunun kötü olduğunu ve en az 256 bit lerde düzgün çalıştığını okumuştum 2 kere yükledim 2 sindede sildim.Kaldırır mediumda oynarsın diyorsanız söyleyin yok upgrade etmelisin şunları şunları derseniz belirtirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum.

• Konu yanlış yerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam upgrade yükseltme değilmi nasıl tasiycam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam laptop yukseltmek pek onu acik degil ekran karti ile islemci birlesik dehilse degistiriliyor birlesikse degistirilmiyor diye birsey duymustum yani en saglikli yukseltme icin ya yeni laptop ya da yeni masaustu

Gta v en dusuk ayarlar icin e8200 ve hd 6670 istiyordu yanlis hatirlamiyorsam islemciniz kurtarsa bile ekran kartiniz sıkıntı cikarir

• hocam gtx480 ve gt540m i karşılaştırırsak çok fark olurmu zaten medium ve low da bile olsa oynamayazmıyım çok bilgim yokda donanım hakkında
  • 540m azcık falan daha performanslı
  • Yani lowda medium da oynarmyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ssd takma yardim
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gtx 480 gunumuzun 7750 ekran kartına denk gelır.(masaüstü için)Buda mobilde gtx 670m e denk gelır.Gtx670m gt540m e gore 3 kat daha hızlı bır karttır.Gta 5 i bir ıhtımal oynayabılırsınız oda cozunurlugu en asa cekmek kaydıyla.Yanı 800-600 cozunurlukde 20-25 fps verır dıye dusunuyorum.1366x768 de 20 fps nın altında kalacaktır.Full hd demıyrum bıle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 12 Haziran 2014; 15:15:43 >
  • saolun hocam yani yetersiz kalacaktır peki laptoplarda bu parçaları upgrade edebilirmiyim ?
  • 540m büyük ihtimal anakarta montelidir yani degistiremezsiniz. Ki degistirebilseniz bile laptopunuz dayanmaz ısınma sorunu yapar 540min voltaji oldukca düşük yerine takilacak bir ekran kartı ısınma veya adaptörden güç yetersizliği yapabilir.

• saolun arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim herkese
  • Malesef.(
    540m anakarta gomulu bır gpudur.Zaten ekran kartı degısen notebooklarda bıle pratıkde degısse bıle uygulamada degısmez.Bir suru uyumsuzluk sorunları ortaya cıkar.
    Mesela elimde mxm 3.0 b slotuna sahip notebook varGtx 780m takmayı denedım..Pratıkte elımdekı notebook ıle uyumlu ama takınca bıos, kartı algılamıyor.Bu yuzden driver kuramıyorum.Biosa yazılım vs atmak lazımmıs.Atsak bıle gtx 670m 75 watt,gtx780m 122 watt yani adaptorun gucu yetmıyecek vs.Urasmıyorum satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 12 Haziran 2014; 21:43:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.