Şimdi Ara

laptop u plazmaya nasil baglayacagim arkadaslar yardim lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar laptop ve plazmanin girisleri resimlerdeki gibi..rgb den baglamak mumkun oldugunu biliyorum..fakat bilgisayarin hdmi yok..bu konuda tecrubem de yok..donusturucu vb aparatlarla hdmi dan baglayabilirmiyim? daha dogrusu siz en iyi goruntu kalitesini almak icin resmimdeki mazemeyle nasil baglardiniz diyim..tesekkurler simdiden arkadaslar..bir de yol nasil bir kablo almaliyim.adini da yazarsaniz sevinirim..

• İlk fotoğrafta en soldaki yuvarlak olan S-VIDEO çıkışının hemen yanında 15 PIN D-SUB denen Vga çıkışı gözüküyor. Bu bizim bildiğimiz "Monitör Çıkışı".

İkinci fotoğrafta ise RGB IN(PC) olarak bir giriş gözüküyor.

İşte dostum... Bu iki yeri birbirine VGA-VGA denen iki tarafıda erkek kablo ile birbirine bağlayacaksın.

Daha detaylı bilgiler için imzamdaki ilgili konuya bakabilirsin.
  • cok tesekkur ederim arkadasim..cok cok hizli ilgin icin dedigin yapicam..imzandaki link e de goz atiyorum simdi.. yani bu malzemeyle maks. goruntu kalitesi boyle saglaniyor oyle mi?

bir de ses aktarimi icin imzani okudum arkadasim fakat tv ye gircek jack tarafi tamam da laptop jack i nasil olmali?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzyyy1 -- 11 Şubat 2009; 16:09:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzyyy1

cok tesekkur ederim arkadasim..cok cok hizli ilgin icin dedigin yapicam..imzandaki link e de goz atiyorum simdi.. yani bu malzemeyle maks. goruntu kalitesi boyle saglaniyor oyle mi?

Evet dostum..."Ne kadar ekmek o kadar köfte..." hesabı elimizdekilerle en iyisi bu şekilde olur. Yalnız yanlışta anlaşılmasın. Öyle kötü falan olmaz. Oldukça iyi netice alman gerekir.

Resimlerden anlayabildiğim kadarıyla iki tarafı (hem PC hem TV tarafı) 3,5" olan stereo kablo alman gerekiyor ses için. Elektronik mağazalarında rahatlıkla bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 11 Şubat 2009; 16:12:33 >
  • http://img25.imageshack.us/my.php?image=11022009405sk3.jpg (laptop çıkışları)

http://img25.imageshack.us/my.php?image=11022009406zh1.jpg (428xd yandaki çıkışlar)

http://img10.imageshack.us/my.php?image=11022009407ah5.jpg (428xd arkadaki çıkışlar)

http://img10.imageshack.us/my.php?image=11022009408wv6.jpg (428xd arkadaki çıkışlar devam)

benim laptop ve plazmanın çıkışları da bunlar.. highwaymouse veya bilgisi olan diğer arkadaşlar, ben laptopdan dvd izlemek istiyorum plazmamda, hangi bağlantıyı yapmalıyım? hangi kablo? hdmi çıkışı da var lap-top da (acer5920G-102G16MI).. önerdiğiniz kabloyu alınca direk bağlayınca PC inputu seçip izleyecek miyim? resimi direk yükleyemedim olmadı

• biri bana gelsin o da sensin.. :)) resim falan koydum bi üstad baksa da biz de güzel bi dvd izlesek olma mı?
  • Öncelikle resimi mesajında görüntülenebilmesi için imageshack sitesinde yükleme işleminden sonra karşına çıkan linkler içinde "Show adv.link" satırının önündeki artı işaretine tıkladığında çıkan kodu buradaki [simage][/simage] kodları içine yapıştırmalısın.

Ana soruna dönersek...Notebook'unda HDMI çıkış olduğuna göre HDMI-HDMI bağlantı en uygunu olarak gözüküyor. Alacağın kablo HDMI Kablodur. Alternatif olarak VGA-VGA kablo ile bağlantıyı da deneyebilirsin.

Tv'den yapman gereken ayarlar konusunda ise Pioneer topiğindeki arkadaşlar daha doğru yardımcı olurlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gold da da rgb olur dediler.. neyse evet pioneer topiğine ekleyeyim sorumu sağol kardeş.. bir de hdmi to hdmi alırsam hd olmayan dvd leri de daha net izler miyim diycem ama evet onu da pioneer başlığına sorayım kardeş.. sağol..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.