Şimdi Ara

Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Laptop almaya karar verdim ama fiyat performans konusunda yardımınıza ihtiyacım var. 1.500 TL bütçem var. En uygun (ısınma sorunu olmayan) oyun laptop'u hangisidir yada hangisini tavsiye edersiniz ? Teşekkürler.

Not: Bu hafta içinde alınacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffaarruukk -- 14 Ocak 2012; 6:49:46 >

• 1500 ise tereddütsüz

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/hp-pavilion-dv6-6010st-ll044ea-core-i5-2410m-6gb-750gb-hd6770m-156-win7-home-premium-64bit.aspx

modelini almani tavsiye ederim, biraz daha yüksek bütçen olsaydi lenovo'nun 1780TL ye i7 işlemcili laptoplari bulunuyor. fakat ekran karti olarak yukaridaki hp 2500TL altı fiyata alabileceğin en iyi ekran kartina sahip
  • @Nihilanth hocam cevabınız için teşekkürler. Gayet alınası duruyor ama hp markasına biraz antisempatim var. Arkadaşım kullanıyordu baya bi sorun yaşamıştı da. Genel olarak markayı asus düşünüyorum ama hp iyi markadır diyorsanız listeye ekliyorum bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

@Nihilanth hocam cevabınız için teşekkürler. Gayet alınası duruyor ama hp markasına biraz antisempatim var. Arkadaşım kullanıyordu baya bi sorun yaşamıştı da. Genel olarak markayı asus düşünüyorum ama hp iyi markadır diyorsanız listeye ekliyorum bunu?

asus almak istiyorsan sx581d veya sx581r al derim kardeşim o paraya veya sx795r al derim
    eğer lenovo düşünürsende 59301351 veya 59312171 e bak derim kardeşim
  • @ua23ua tesekkurler kardesim. ilk linkteki hp nin ozellikleri cok iyi ama iste guvenemiyorum fazla. onun icin asusa yoneldim.
  • Eğer bütçe 1500 TL. ise tereddütsüz LENOVO Y570 İ5 modelini tavsiye ederim, özellikle vatanda %25 indirimde varken kesinlikle tavsiye ederim:http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-320981-y570-core-i5-2430m-240ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58153
  • Valla acıkcası 1700 e kadar butceyi zorlarız asus agırlıklı onerılerınızı beklıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugun vatanda %25 indirim var lenovo y570 modeli oneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.