Şimdi Ara

laptop'ta fare imleci yazı yazarken hareket ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper marka laptop'ım var uzun süredir kullanıyorum. Geçen sene çok ısınma yaptığından dolayı macunu yenilettirmek ve Vista olan sistemi Windows 7 yapmak için tamirciye verdik yazın. Bilgisayarı çok kullanamadım daha çok telefondaydım ama yeni yeni kullanınca görüyorum ki yazarken fare imleci ekranda herhangi bir yere kayıyor ve yazıya oradan devam ediyor. Şu an bunu yazarken de oldu örneğin. Ne yapmam gerekir? Sistem Windows 7.

• Yazarken eliniz touchpad'e değiyor olabilir mi?

Eğer öyleyse;

klavyenin üstündeki F1,F2 gibi tuşların üzerinde fareyi kapatacak bir simge arayın. Ve FN tuşu ile birlikte aynı anda o simgenin olduğu F tuşuna basarak yazı yazarken mouseunuzu kapatın.

Eğer hayır hiçbir şekilde elim değmiyor diyorsanız;

İnanın ilk defa böyle bir sorun görüyorum :)
  • Benzer bir sorunu yaşadım ilerki zamanlarda usb den cihazı çıkarmış gibi algılayıp yeniden bağlanacak (siz dokunmadan) daha ileriki aşamada bu sıklaşacak , en son bilgisayarı kapayıp açmadannusbler çalışmıcak ve ennsonunda beklenen an usbler hiç çalışmıyacak.. Bu çipten kaynaklı bi sorun zamanla aşırı yüklenmeden olduğunu düşünüyorum 80 lira ya değiştirtmiştim ben şuan sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.