D

Çavuş
07 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 3 (Bu ay: 0)
Gönderileri
iPhone 5 kullanıyorum. Aylardır telefonu güncelleyemiyorum. Güncellemeyi yüklüyorum biraz yer açtıktan sonra fakat yükle kısmına bastığım zaman "Güncelleme doğrulanıyor" deyip epey bekletiyor. En sonunda da "Güncelleme yüklenirken bir hata oluştu" diyor ve yüklenmiyor. Telefona indirmekte sıkıntı yok ama devamı olmuyor. Farklı kablosuz bağlantılarda denedim yine olumsuz. Bilgisayardan iTunes ile de yapamadım. Sıkıntı nasıl hallolacak bilen var mı?
Merhaba. Turkcell kullanıcısıyım, epey net paketim var. Buna rağmen mobil veriden birkaç gündür internete giremiyorum. Ne Facebook, ne Whatsapp, ne de Google. Evden Wi-Fi ile her siteyi açarken, dışarı çıktığımda mobil veri işlevsiz. Üstte E veya 3G simgesi çıkmasına çıkıyor ama işlevsiz. Google'da girmeyi denediğim herhangi bir site şu uyarıyı veriyor:

"Bağlantı güvenli değil

www........com.tr adresine bağlanılamadı

SSL_ERROR_..."

Bu hata az önce gelmedi. Mobilden girebildim. Fakat bu en başta neden oldu da sonra düzeldi? Tekrar olur da beni yarı yolda bırakır mı?
Cosmos belgeselini indirmiştim 1080p Blu-Ray olarak 2014 yapımı versiyonunu, Splash Pro Ex indirdim onda açtım işte ama bazı yerlerde donmalar ve atlamalar oluyor. Atıyorum 15. saniyeye kadar güzel geliyor, sonra 16. saniyede görüntü üst üste biniyor gibi oluyor. Hop 22. saniyeden devam ediyor atıyorum. Bu nasıl hallolacak?
Merhaba, dün Cosmos belgeselini üç bölüö 720p olarak indirdim youtube linkinin başına ss yazarak. Sonra da IDM kullanarak bir bölüm 1080p indirdim youtube üzerinden. Torrent kullanmak istemedim. Sıkıntı şu ki, videonun sesi bazı yerlerde çok alçalıyor (sanki biri üzerinde dublaj yapacakmış gibi) bazı yerlerde de yükseliyor. Bu da dikkat dağıtıyor. Neden kaynaklıdır ve nasıl düzelir? Youtube hesabı orijinal belgeselin kendi kanalı. Acaba youtube'a paylaşılan videonun kendisi mi sorunlu? İzlemeden indirdim o nedenle bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Daha önce açılmış ama tekrar yazıyorum. Kısayol virüsü bulaştı muhtemelen okulun bilgisayarlarından.Takınca kısayol çıkıyor evdeki bilgisayarda. Okulda takınca artık klasör boş olarak göstermeye başladı. Virüsü silmek için attrib vs vs birşeyler yapılıyormuş yaptım cmd komutundan olmuyor ne okuldaki ne evdeki bilgisayardan cmd üstünde verdiğim komuttan sonra hiçbir değişiklik olmuyor klasördeki dosyaları göremiyorum. Acil yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur. Malware programları istemiyorum evde net yok vınnla bağlanabiliyorum kısıtlı o da. cmd neden olmuyor?
Merhaba. Casper laptopum var. 2014 yazında Windows 7 olarak yükselttirdim. Şu ana kadar bazı sıkıntıları vardı (yazarken imlecin aniden sapması gibi) ama bugün öğlen kullandığımda normalken, az evvel açmayı denediğimde Casper yazısından sonra siyah ekran olarak kaldı ilerlemedi. Birkaç kez başlattım yeniden ama aynısı tekrarladı. Daha sonra yeniden başlatırken ctrl+alt+delete bastım sonra kısa süreli bir siyah ekrandan sonra açıldı. Şifre girme kısmı geldi vs vs. Bu neden olabilir? Şuan açık bilgisayar ama tekrar eder mi neden kaynaklıdır?
Banyodaki küçük sineklerden nasıl kurtulabilirim? Kelebeğe benzer küçük sinekler var. Bazen mutfakta da görüyorum. Geçen gün kampüste dersteyken sınıfta bile gördüm pencere kenarında otururken. Çok sinir oluyorum. Bunlardan nasıl kurtulunur? Raid sıktık bir iki kere ama kâr etmiyor sadece kış olduğundan ortalarda gözükmediler o kadar bir süre. Çare nedir ne yapmak gerekir? 14 milyar yaşlı evrende, 4.6 milyar yaşlı dünyada uğraşılan şeyin şu vasfını "sevdiğim" hayvanları olması kadar saçma bir şey de yok ama kurtulmak istiyorum şunlardan. Banyo kapısını açık tutamaz oldum koridora çıkacaklar diye.
http://tr.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video.html?rmode=false bu siteden youtube'dan bir video indirmiştim geçenlerde, ama açılmıyor. Sunucu çalıştırması başarısız hatası veriyor. Birkaç yöntem gördüm ama biri işe yaramadı. Nedir çözümü?
Windows 7 yüklettikten sonra gözlemledim. XP kullanırken böyle bir sıkıntım yoktu. Neden olabilir ve nasıl çözümlenir? Yazarken birden imleç yazının çeşitli yerlerine sıçrıyor.
Casper marka laptop'ım var uzun süredir kullanıyorum. Geçen sene çok ısınma yaptığından dolayı macunu yenilettirmek ve Vista olan sistemi Windows 7 yapmak için tamirciye verdik yazın. Bilgisayarı çok kullanamadım daha çok telefondaydım ama yeni yeni kullanınca görüyorum ki yazarken fare imleci ekranda herhangi bir yere kayıyor ve yazıya oradan devam ediyor. Şu an bunu yazarken de oldu örneğin. Ne yapmam gerekir? Sistem Windows 7.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 107
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.732 (Bu ay: 205)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.