Daha önceden açılmış konuları okudum ve çözüm bulamadım.
Sorunu anlatayım, laptop açıldıktan belli bir süre sonra ses gidiyor. Ne kulaklıkla ne hoparlörle geliyor. Klavye üzerindeki fiziksel ses arttırma, azaltma ve sessiz tuşları işlevini kaybediyor. Youtube'da video izlerken An Error Occurred hatası geliyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca ses düzeliyor fakat bir zaman sonra yeniden gidiyor.
Windows 8. 8 GB RAM. 2.5 Ghz i5 İşlemci var.
Bilgisayarımda her şey güncel. Her sürücünün güncel versiyonunu indirdim. Denetim masasında ki sorun gidericiyi de kullanarak denedim sorun bulamıyor. Defender ile virüs için taratıyorum yine çözüm yok. Advanced System Care ve Malwarebyte ile de deniyorum, sorun devam ediyor. Ccleaner ile temizleme de yaptım ( böyle bir öneri vardı) sorun devam ediyor.
Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar aynı sorun bendede var lütfen konuya bilgili birisi el atsın benimde w8 ne yapabiliriz bu konu hakkında
Ben bu sorunu şöyle çözdüm. Hem aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara da belki yardımı olur. Virüs - Malware - Adware bulan programlar sıkıntı bulamadı. Format attım bir hafta sonra aynı sıkıntı yeniden başladı.
Windows 8.1'e yükseltince sorunum çözüldü.
Aynı sorun bende de vardı ve ne yapmalıyım diye araştırırken arkadaşın çözümünü^^ okudum. Sürümü yükseltince gerçekten de düzeldi. Çok teşekkür ederim
eyvallah adamsın aynı sorun bndede vardı düzeldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme