Şimdi Ara

Laptop sarj ışığı yanıyor acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo g5070 laptobum var sarj kablosunda kopma olmustu bende kesip tekrar icinden lehim attim kutuplari ters bağlamışım heralde 2 saniye bi cızırtı geldi ertesi gün gittim yeni kablo aldım sarja baglayınca yada power tusuna basinca power ve şarj ışıgı yanıyor sadece dwd rwde acılıyo baska hic bisey gelmiyor ıslemci biraz ısınıyor fakat fan dönmüyor masaustunun monitore baglayip acmayi denedim goruntu gelmiyor sorun neyde olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• altuns A kullanıcısına yanıt
    Hocam kabloyu yapayım derken tam yapamamış olabilirsiniz laptopa akım gidiyordur ama çalıştıracak kadar akım gitmiyordur. Akım ölçerlerle bir ölçün derim kablodan geçen akım değerlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 17 Eylül 2017; 1:36:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamirciye götürdüm ekran kartı bozulmuş diyo yeni ekran kartı takıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Doğruyu bul o seni çıkarır nasılsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop Ekran yanıp sonme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.