arkadaşlar ben laptop alacağım ama fazla bi bilgi sahibi değilim 1300 dolar kadar para çıkacbiliyorum ancak ben bu parayla IBM G41 modelini ve ASUSTEK A3N CENT CAMERALI MODELİNİ BEĞENDİM beğendim bu modelleri daha ucuza alabileceğim bi yer yada bana önerebileceğiniz başka bi model var mı he bu arada 12 ay taksitle ödemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim cevap yazan ve ilgilenen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
ilgilenirsen elimde şu 2 nootbook var..ikiside sıfır.. Inspiron 1150, Mobile Intel P42.80GHz,15.0in XGA (999$) 512MB, DDR SDRAM Memory, for Inspiron 1150 40GB Ultra ATA Hard Drive Image Restore Microsoft Windows XP Home Service Pack 2, English, for Inspiron Dell Owners Manual installed on your system,click on icon after system set-up to access DELL SUPPORT 3.0,INSP Windows Media Player 10 H and R Block Tax Software Integrated Network Card Internal 56K Modem Adobe Acrobat Reader 6.0, for Inspiron 8X Max Variable DVD-ROM Drive CyberLink PowerDVD v5.3.1012, Decoding Sofware for DVD Drives, for Inspiron Systems Dell Wireless 1350 (802.11 b/g) Internal Wireless NO SECURITY SUBSCRIPTION, MCAFEE 65 WHr 8-cell Lithium Ion Primary Battery AOL BSD/SMB DELL/MY WAY HOME PAGE Paint Shop Photo Album 5.1 Standard WordPerfect Productivity Pack 12, English, for Inspiron
İnspiron 6000D (D serisinin dedicated ekran karti var)(1399$) Intel Pentium M Centrino Processor 730 (1.60GHz/2MB Cache/533MHz FSB) 15.4 inch WXGA LCD Panel 1280 x 800 512MB, DDR2,400MHz 2 Dimms 128 MB DDR ATI MOBILITYTM RADEON® X300 PCI ExpressTM x16 Graphics Video Card (dedicated, ekran kartinin kendi memorysi var) 40GB Ultra ATA Hard Drive Microsoft Windows XP Home Service Pack 2, English Integrated 10/100 Network Cardand Modem 24X Combo DVD/CD-RW CyberLink PowerDVD v5.3.1012, Decoding Sofware for DVD Drives Intel PRO/Wireless 2915 Internal Wireless (802.11a/b/g,54Mbps) 53 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery (4 saat 20 dakikaya kadar pil suresi) 3 kilo Portlar IEEE 1394 4-USB 2.0 (Universal Serial Bus) compliant 4-pin connectors Flash Memory Slot - Secure Digital (SD) and SD/IO compliant Video: 15-pin monitor connector S-Video: 7-pin mini-DIN connector Audio jacks: Stereo headphones/speakers mini-connector (same as line-out), microphone mini-connector resmihttp://www.vr-zone.com.sg/newspics/Jan05/20/Dell-Inspiron-6000.jpg
datron almada ne alırsan al ben de hp aldım 899 $ +kdv bide 65 +kdv 256 ram eklettim pcdeponun en çok satan modeli nx9105
ya arkadaşlar daha ucuzu yokmu bide bu ıbm in g41 modelini aldı 1600ytl ye peşin aldı taksitlisini sordum 2500 ytl dediler peşin fiyatına yaksitli bulabilceğim bi yer varmı bide sizce bu laptop nasıl ?
DATRON AERO
kardeşim gerçekten mobil ihtiyacın yoksa dizüstüne bulaşma , çünkü kullanması zor , narin , parça değişimi zor ,parça parası çok vs. vs. vs. yani masaüstüne göre çok dezavantajları var
bence bir daha düşün derim !!!
5 6 ay önce HP nx5000 aldım. pcgold peşin aldığım için liste fiyatlarından 200$ indirim yaptı kadıkoy de girmediğim dükkan kalmadı pcgold un çalışanları olmak üzere herşeyi berbat ama en uygun fiyatı onlar weriyor.
hayırlı olsun güzel seçim
quote:
Orjinalden alıntı: RisinGson
quote:
Orjinalden alıntı: browni
nerden aldın
quote:
Orjinalden alıntı: RisinGson
datron almada ne alırsan al ben de hp aldım 899 $ +kdv bide 65 +kdv 256 ram eklettim pcdeponun en çok satan modeli nx9105
pcdepo dan aladım kardeş bayaa da memnunum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme