Şimdi Ara

LAPTOP mu yoksa MASAÜSTÜ mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar laptopmu yoksa masaüstümü alsam diye bi türlü karar vermemedim sizce hangisini almaşlıyım yorumnlarını için şimdiden teşekkürler..

• oyun oynamak istiosan masaüstü alcaksın çünkü sisteminin iyiolmasi lzm para sorun diilse leptop al
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORDFURKAN

oyun oynamak istiosan masaüstü alcaksın çünkü sisteminin iyiolmasi lzm para sorun diilse leptop al
    Laptopun kontrolleri çok zor.Mmo oynayacaksan laptop götürebilir.Ancak ''w'' ''a'' ''s'' ''d'' tuşları ve mouseyi kullanman gerekli oyunlar(single aksiyon yada fps oyunlardan bahsediyorum) oynarsan bilki laptop hiç bişeye yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Laptopun kontrolleri çok zor.Mmo oynayacaksan laptop götürebilir.Ancak ''w'' ''a'' ''s'' ''d'' tuşları ve mouseyi kullanman gerekli oyunlar(single aksiyon yada fps oyunlardan bahsediyorum) oynarsan bilki laptop hiç bişeye yaramaz.

Alıntıları Göster
    8-9 aydır laptopla wow oynuyorum hiç güzel değil şimdi sistem topluyorum masaüstü

• quote:

Orijinalden alıntı: Private

8-9 aydır laptopla wow oynuyorum hiç güzel değil şimdi sistem topluyorum masaüstü

Alıntıları Göster
    sağlam oyun oynayabilcek bir laptop parasıyla , daha sağlam oynayabilcek bir buçuk bilgisayar alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

sağlam oyun oynayabilcek bir laptop parasıyla , daha sağlam oynayabilcek bir buçuk bilgisayar alırsın.

Alıntıları Göster
    ewet arkadaşlar haklısınız oyun benim için önemli laptop kullanan arkadaşlarda pek memlun diiler ztn..

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

işte co doğru bi yorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

quote:

işte co doğru bi yorum.

Alıntıları Göster
    bende laptop var ve her oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum

laptop 4 ever!

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

quote:

işte co doğru bi yorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lord.Blade

quote:

işte co doğru bi yorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

quote:

Orjinalden alıntı: Lord.Blade

quote:

işte co doğru bi yorum.

Alıntıları Göster
    2 gb ram 1 gb ekran kartli laptop lar var bide mause alirsin tmmdir

laptopun tek kotulugu dusuk islemci hizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemi Ron

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kemi Ron

Laptopun avantajı tasınabilir oması
    dezavantajları
    1.işlemci ve ekran karı ısınma problemi var(bir soğutucu aldım onunla hallettim)
    2.pc ile aynı sistemi kurmak %50 daha pahallı(zenginim banane)
    3.klavye kısmında tuslara basarken eliniz touchpade deger ve farenin imleci yerdeğiştirir(delirmemek işten değil)
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: kutlug

quote:

dezavantajları
    1.işlemci ve ekran karı ısınma problemi var(bir soğutucu aldım onunla hallettim)
    3.klavye kısmında tuslara basarken eliniz touchpade deger ve farenin imleci yerdeğiştirir(delirmemek işten değil)
    saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

quote:

dezavantajları
    saygılar

kolayı var al bi mouse touch padi kapa bir şey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Faewox`

quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

quote:

dezavantajları
    saygılar

kolayı var al bi mouse touch padi kapa bir şey olmaz

Alıntıları Göster
    Oyun oynucaksan masaüstü al. Laptop masaüstündeki keyfi vermez oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızgın Adam

Oyun oynucaksan masaüstü al. Laptop masaüstündeki keyfi vermez oyunda.

Alıntıları Göster
    oyun oyncam dersen becede kesınlıle masa ustu al laptop aldım ama oyun oynanmıyor haberın olsun sıstem ıyı olsada aletın donanımları mıcro oldugundan cabuk ısınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

oyun oyncam dersen becede kesınlıle masa ustu al laptop aldım ama oyun oynanmıyor haberın olsun sıstem ıyı olsada aletın donanımları mıcro oldugundan cabuk ısınıyor

Alıntıları Göster
    masaüstü 4ever in, laptop out laptop hp pavilion entertainment serisi var oyun için üretilmiş wow'u çok güzel çalıştırıo 40-60 arası gidip gelio fps avantajı istedin her yerde wow geçen armada da (ankarada olanlar bilir)kurdum üst katta açtım wow'u instance yaptım tek güzelliği bu ama şimdi yeni bi online oyun oynamak istesem AoC bu makinayı çöpe atmak zorundayım Launcher'ı açarken zorlanır geliştirile bilirliği açısından masaüstü daha ii

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix_0011

masaüstü 4ever in, laptop out laptop hp pavilion entertainment serisi var oyun için üretilmiş wow'u çok güzel çalıştırıo 40-60 arası gidip gelio fps avantajı istedin her yerde wow geçen armada da (ankarada olanlar bilir)kurdum üst katta açtım wow'u instance yaptım tek güzelliği bu ama şimdi yeni bi online oyun oynamak istesem AoC bu makinayı çöpe atmak zorundayım Launcher'ı açarken zorlanır geliştirile bilirliği açısından masaüstü daha ii

Alıntıları Göster
    masaüstü al

• quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

masaüstü al

Alıntıları Göster
    bak kardeş sana en iyi tavsiye oyunun kücükse yani pek fazla kasmıyosa knight gibi felansa laptop al tatile gidince hem msn de konusursun hem oyununu oynarsın masaüstü alınca evde kalcak biyere gidince laptop unuda götür oyununu oyna msn ne bak felan filan ama oyunum wow gibi diyosan o iş zor git oyuna yönelmiş bi laptop al ve he en önemlisi ona cok yüklenince cöküyo ona da çözüm var git bellek al 100 ytl felan ( tatil masrafı diye say)oyun indirince ona at sonra o oyunu oynamak istersen tak yükle oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: MinaTo

bak kardeş sana en iyi tavsiye oyunun kücükse yani pek fazla kasmıyosa knight gibi felansa laptop al tatile gidince hem msn de konusursun hem oyununu oynarsın masaüstü alınca evde kalcak biyere gidince laptop unuda götür oyununu oyna msn ne bak felan filan ama oyunum wow gibi diyosan o iş zor git oyuna yönelmiş bi laptop al ve he en önemlisi ona cok yüklenince cöküyo ona da çözüm var git bellek al 100 ytl felan ( tatil masrafı diye say)oyun indirince ona at sonra o oyunu oynamak istersen tak yükle oyna

Alıntıları Göster
    Neredeyse üst konu olucak konu Tamam arkadaşlar adam aldı cevabını.
    İyi sistem isteyen oyun oynayacaksa masaüstü alacak.
    Zırt pırt gezerken dandik oyunlarını da yanında taşımak istiyorsa laptop alacak.
    Adam gibi oyun yok piyasada herkesin canı sıkılmış
    Bir konu açardık eskiden bir kişi bakmazdı neden Guildwars,LineAge,Rose,Wow oynardı herkes.O oyunlar eskidi yerini alacak pek birşey çıkmayınca millet sıkıntıdan patlama raddesine gelmiş DH Forumlarında çürüyor.Allah sonumuzu hayır etsin bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ZuhalteR

Neredeyse üst konu olucak konu Tamam arkadaşlar adam aldı cevabını.
    İyi sistem isteyen oyun oynayacaksa masaüstü alacak.
    Zırt pırt gezerken dandik oyunlarını da yanında taşımak istiyorsa laptop alacak.
    Adam gibi oyun yok piyasada herkesin canı sıkılmış
    Bir konu açardık eskiden bir kişi bakmazdı neden Guildwars,LineAge,Rose,Wow oynardı herkes.O oyunlar eskidi yerini alacak pek birşey çıkmayınca millet sıkıntıdan patlama raddesine gelmiş DH Forumlarında çürüyor.Allah sonumuzu hayır etsin bakalım

Alıntıları Göster
    valla ya herkes bıktı artık oyun oynama hevesimiz kaçtı oyun bulabilsekde güzel bitane oynasak

• quote:

Orijinalden alıntı: MinaTo

valla ya herkes bıktı artık oyun oynama hevesimiz kaçtı oyun bulabilsekde güzel bitane oynasak

Alıntıları Göster
    Konuyu açan arkadaş kaybolmuş ama söylemeden edemeyeceğim.

WoW'u bir süredir yeni aldığım laptopumla oynuyorum. Kasma,ısınma gibi olaylar yüzünden canımdan bezdim.

Hangi oyun olursa olsun kesinlikle masaüstünü tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.