Şimdi Ara

Laptop Bu Özelliklerde Kasması Normal Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop Grundig yaklaşık 6 yıl olmuştur alalı,csgo ets2 vs. oyunlarda satın almama rağmen oyunlarda çok kasma oluyor en ama en düşük ayarlarda 30 20 fps alıyorum, fakat lolde orta ayarlarda 50-60 fps arası alıyorum.Sizce bu normal mi yoksa laptop'u temizlettirmem mi gerekiyor?

Not: Hiç bir zaman temizlenmedi laptop

-6 GB RAM
    -İntel Core i7-3610QM 2.30 GHZ 8 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ
    -İKİ EKRAN KARTI
    -İNTEL GRAPHİCS HD 4000
    -NVİDİA GeForce GT 630M

Laptop Bu Özelliklerde Kasması Normal Mi?Laptop Bu Özelliklerde Kasması Normal Mi?Laptop Bu Özelliklerde Kasması Normal Mi?Laptop Bu Özelliklerde Kasması Normal Mi?

• Arkaplanda update çalışıyordur tamamen kapattığında sorunun çözülür. Tamamen kapatmadığın sürece sürekli otomatik başlar ve aynı problemleri yaşarsın. Aşağıda bi sitede anlatılmış linkini bırakıyorum incelersin.

https://www.yufersu.com/windows-update-tamamen-kapatma.html
  • Normal tabi, notebooktan bahsediyoruz. Masaüstü bilgisayarlar kadar dirençli değil bu meretler.

bir de 6 sene geçmiş, bırakın da o kadar sene sonra yavaş çalışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 7 Ağustos 2018; 0:46:33 >
  • 630 ne performans verebilecek ki. 640 bile değil.
    Bana kalırsa cihazın sıcaklıklarını kontrol edin. Oyun sırasında ısınma sorunu varsa toz temizliği ve termal macun değişimi yapıp kullanmaya devam edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.