Şimdi Ara

laptop monitör ölü piksel?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Bilgisayarımın ekranı hakkında bir soru sormak istiyorum. Dün fark ettim ki Lenovo laptopumun ekranında siyah bir ekran açıkken yüklediğim resimdeki gibi mor pikseller çıkıyor. Bu sabah lenovo destekle görüştüm, dediler ki 5 piksel ve üstünde yardımcı oluyorlarmış. Benim ekranımda 3 piksel sorunluymuş. Ama bana 5 pikselden fazla gözüktü öbek halinde. Bu pikselleri nasıl sayıyoruz? Bilgisayarımın ekranında kaç piksel sorunlu yardımcı olabilir misiniz? Bir de bunlar ölü piksel mi, sadece siyah renkte olduğu için farklı bir sorun olduğunu düşünmüştüm.

• Merhaba, bir darbe yoksa ve garantisi devam ediyorsa yetkili servise gönderim, dediğiniz gibi bu 3 piksel değil, çok üstünde bir hasar var.

Teşekkür ederim yanıtınız için. Garantisi devam ediyor. O zaman tekrardan destekle iletişime geçeceğim hasarlı piksel sayısı fazla olduğu için. İyi günler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo destek ile görüştüm. Her bir noktanın bir pixeli temsil ettiği söylendi. Bana mantıklı gelmedi ama onarım kaydı açamayacaklarını, dilersem Ankara'da onarım merkezine danışabileceğimi söylediler. Sanırım 5 "pixel" hasarı oluşana kadar bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Eray1 -- 23 Haziran 2025; 12:8:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler yanıtın için. Katılıyorum sana, şuan batarya için test yapıyorum sonrasında garantiye yollamaya karar verdim cevabından sonra.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.