Şimdi Ara

Hyundai Lcd Monitör ölü pixel [Acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dün aksam 1 adet 17 inch monitör aldım fakat eve geldiğimde ekranda bir adet ölü pixel olduğunu fark ettim sabahta aldığım firmaya telefon ettigimde bana 4 pixele kadar normal gibi bence saçma bi cevap verdiler bunun tutarlı bi yanı varmı öğleden sonra firmaya gidecem bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim

• ölü piksel olup olmadığını nasıl kontrol ettiniz; bende philips aldım 17"

ekranı full siyah yap beyaz ölü pixeli buluyorsun

bende de l72d var hyundai 1 tane ölü pixeli var ama ben onunla mutlu mesut yaşıyorum..gerçi bazen enteresan şekilde kayboluyor
  • Philips ve Viewsonic sıfır ölü piksel garantisi veriyor. Digerlerini de zaten ben almam

Orjinalden alıntı: boşadam

arkadaslar dün aksam 1 adet 17 inch monitör aldım fakat eve geldiğimde ekranda bir adet ölü pixel olduğunu fark ettim sabahta aldığım firmaya telefon ettigimde bana 4 pixele kadar normal gibi bence saçma bi cevap verdiler bunun tutarlı bi yanı varmı öğleden sonra firmaya gidecem bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim

Pixeller birbirine yapışık hatta yakın olmadıkça sorun olmaz. Her firma farklı değerler veriyor kimi 5e kimi de 9 a kadar normal olarak kabul ediyor. 1 tanenin hiç önemi yok bence 5 olsa neyse
    CPU: İ5 13600K [email protected] (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackmagic

ekranı full beyaz yap siyah ölü pixeli

ekranı full siyah yap beyaz ölü pixeli buluyorsun

bende de l72d var hyundai 1 tane ölü pixeli var ama ben onunla mutlu mesut yaşıyorum..gerçi bazen enteresan şekilde kayboluyor

benim eski L72s imde de de aynı sorun vardı.
    ekrana dokununca ve ovuşturunca kayboluyodu.
    bu hyundai lerde nazarlık kesin çıkıyo heralde
  • 100 $ daha ucuz olsun diye gidip LCD alırsanız ölü pixel olayını da göze alıyorsunuz demektir.
    Parayı verirken hiç acımadım. Ama ViewSonic VX912 almamda 0 nokta hatası garantisi olması da etkili oldu.
    "Because I'm So EMPTY" ANATHEMA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.