Şimdi Ara

laptop,lutfen yardım edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hp pavilion dv 4289A model laptopum anakart arızası nedenıyle servıse gıttı.anakart degısımı yapıldı ve bana teslım edıldı.ancak garıp bır sorunla karsı karsıyayım.bılgısayarıma servısten geldıkten sonra daha 2 yıldır kullandıgım windows xp cd sınden format attım ve drıver cd m den drıverlerı yukledım.

sorunum şu,
    bılgısayarım normalde calısırken(ınternette gezme, film izleme, muzık dınleme) problem yok.ancak bılgısayarda oyun oynamaya basladıgımda 2 dakıka ıcınde bılgısayarın goruntusu donuyor(oyunun seslerı gelmeye devam edıyor)goruntu donduktan 15-20 sanıye sonra bılgısayr kılıtlenıp restart atıyor.sorun wındowsta degıl,3 kez daha format attım dıger arkadaslarımın kullandıgı wın cdlerınden xp yukledım bır fayda yok.servısten dondugunde ıle daha oncekı donanımlar aynı ondada bır sorun yok?

bılgısayarımın garantısı doldugu ıcın servıse de veremıyorum.sızce sorun ne olabılır?

-bır arkadasım ekran kartının sogutucusunu takmamıs ya da duzgun yerletırememıs olabılırler yada ıslemcı sogutucusunda bır sorun olabılır dedı:S

ne yapmam lazım bılmıyorum.lutfen yardım edın?:S:S:S:S:S

• Doğru demiş arkadaşın. DirectX' i güncellemeye çalış. Birde öyle dene bakalım.
  • Oyun oynarken başına geliyorsa ekran kartının sogutması kötü olabilir. ATI MOBILITY RADEON X700 128MB PCI Express ekran kartı, diye geçiyor. Ekran kartında da sorun olabilir. AIDA32 veya benzeri bir programla ısısını görebilirmisin, bilmiyorum. Bu tür ekran kartları ısı göstermeyi desteklemiyor, diye biliyorum. Driver güncellemeyide dene....
  • ekran kartının güncel driverını kur ve directx yni sürüm veya ekran kartının cd ile (yada recovery ) driverı ile directx yeni sürüm
    veya sp1 ile guncelle dicem ama o paketi bulman lazım sp2 kurmadan dene ...problem ekran kartına bağlı gibi duruyor...
  • HP

HP'lerin ısınma sorunu var. Seninkinin de ısınma sorunu olması %99 ihtimal ama işlemciden mi ekran kartından mı olduğunu anlamak için aynı anda bir sürü şey yaptır. Mesela aynı anda hem virüs taraması hem defrag hem büyük bir dosya taşıma ya da yükleme işlemi yapsın. Yine donarsa işlemci de olabilir. Garantisi dolduysa sen iyisi mi al onu kucağına sök vidalarını bak bi içine. Yanında iyi bilen biri olursa daha iyi olur ama endişelenme pek bişey yok içerde.
  • kankalar

ısı ızleme programı yukledım 2-3 tane ama sadece hdd nın sıcaklıgı gorunuyor(38'C) anakart ve cpu sıcaklıkları gorunmuyor.servıse gıtmeden yukledıgım aynı programlarda anakart ve cpu sıcaklıkları gorunuyor.(sistemımde Dot net 3 yuklu yazılımlsal bır eksık te yok gostermemesı ıcın:S )
    sızce sorun ne olabılır?
  • Everest i denedinmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    LÜTFEN BANA YARDIM EDİN :(
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servisten önce görünen sıcaklıklar servisten sonra görünmemeye başladı... Hımmm... Isı sensörlerinin devre dışı kalmasına neden olabilecek bir şey aklına gelen var mı? internette de araştırdım ama yok böle birşey..
  • olay kaydında

birde ati2mtag katagorı 61 konusunda hata vermış.internette bu durumda bılgısayarı kıtlenen bırcok ınsna var.bu sorunun ne oldugunu bılen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.