Arkadaşlar elimde samsung NP300V5A-S0CTR Model laptop var monitörün led ışıkları yanmıyor monitörü başka bilgisayarda denedim çalışıyor yani monitörde sorun yok ben monitörle anakart arasındaki lvds cable yazıyor :D ondan süpheleniyorum yada anakarttın girişinde sorun olabilir bilgisayarı açılıyor ama led ışıklar olmadığından çok az görünüyor ne yapabilirim başka bi bilgisi olan varsa paylaşabilirmi nasıl düzeltebilirim
Notebookun monitörünü söküp başka bir bilgisayarda nasıl denediğinizi çözemiyorum.
dopac34
kullanıcısına yanıt
LVDS kablo girişleri aynı ondanda çalışıyor ama ekran yine karanlık ayrıca çalışan led ekranı takıyorum o çalışıyor bozuk olan leptopta onu kasteddim ortak
scap1
kullanıcısına yanıt
Yazdıklarınızı anlamlı bir hale çevirmek gerçekten çok zor oluyor. Ancak sizdeki problem bilgisayar arızasından ziyade elektronik arızası kaynaklı. O neden ile işin erbabı olarak düşündüğüm elektronik bölümüne uğramanızı daha uygun bulmaktayım. Orada ki ilgili ve bilgili arkadaşlar ihtiyacınız olan yardımı size yapacaklardır. Geçmiş olsun, kolay gelsin. Elektronik bölümüne buradan ulaşabilirsiniz.