Şimdi Ara

Laptop klavyemde 'e' tuşu çalışmıyor, ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS laptop kullanıyorum.e tuşuna basıyorum çalışmıyor.

Ne yapmam gerekiyor? Yapayım derken tuş yazısı olan yeri de çıkardım şimdi takamıyorum

• laptoplardan sık görülen sorunlardan biri tuşu soktükten sonra içine dikkatli bir şelide bak ince delik vardık muhtemelen içine sert bir cisim kacmıstır eğer kaçmamıssa su vs dokulmesi sonucunda arızalanmıştır*

*takmaya gelirsen düzgün bir şekilde hizala ve şiddetli bir şekilde bastır çıt sesini duyana kadar eğer hizalı yapmazssan kırabilirsin ve hiçbirşeye yaramaz *
  • Geçmiş Olsun Kardeşim Benimde Şuan Laptop da "s" Tuşu çalışmıyor kopyala yapıştıra alıştım artık :D sana tavsiyem düşük voltajlı bir süpürgen varsa onunla klavyeyi temizle olmazsa kürdanın ucuna kolonyalı mendıl koy fazla bastırmadan sil sonda sert bir şekilde "e" tuşunun oldugu yere üfle düzelmezse Allah Rahmet Eylesin :D
  • bu modeli bilmiyorum ama, benim dizüstününde klavyesindeki bir iki harf bozulmuştu. uygun fiyata yeni klavye alıp taktım, en son çare olarak düşünebilirsiniz.
  • Ekran klavyesini kullan veya kopyala yapıştır yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servise ver çok fazla birşey istemezler diye düşünüyorum boşuna kendin uğraşma büyük ihtimal bozulmuştur.çok oyun oynuyorsan elinden akan ter bile bozmuş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz bir tornavida al ve hafiften kaldırmaya çalış muhtemelen çıkacaktır sonra arkadaşın dediği gibi içine bak bir cisim falan kaçmıştır eğer birşey yoksa (herhangi cisim) klavyeni değiştirmeni öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öneriler için tşk arkadaşlar.

Öneriler doğrultusun da bilgisayarcıya gittim.

70 TL'ye ASUS N53S laptop'un klavyesi o klavye sistemi değiştirdim.

ASUS'un en zayıf yanı bu klavye noktası heralde.

Farklı olalım derken iyice kötü yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralfb1907

Öneriler için tşk arkadaşlar.

Öneriler doğrultusun da bilgisayarcıya gittim.

70 TL'ye ASUS N53S laptop'un klavyesi o klavye sistemi değiştirdim.

ASUS'un en zayıf yanı bu klavye noktası heralde.

Farklı olalım derken iyice kötü yapmışlar.

en doğrusunu yapmışsın kardeş
  • quote:

Farklı bir bilgisayardan yazıyorum.

Ne yapmam gerekiyor? Yapayım derken tuş yazısı olan yeri de çıkardım şimdi takamıyorum

en azından acil durumlar için söylüyorum :

alt tuşunu basılı tutarken 0101 yaz bırak e yazacaktır. zor durumlarda kullan bari :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueice32

quote:

Farklı bir bilgisayardan yazıyorum.

en azından acil durumlar için söylüyorum :

alt tuşunu basılı tutarken 0101 yaz bırak e yazacaktır. zor durumlarda kullan bari :)))

öyle klavye mi kullanılır :D :D

En iyisini yapmışsın bence de yhiç uğraşmadan değiştirmek
  • Arkadaşım dikkat ettiysen acil durumlar için dedim yani tamire hangi gün götürecekse adam o ana kadar belki lazım olacak ve belki bunu yapmayı bilmiyor öyle değil mi ?
  • Blueice32 laptop klavyesi değiştirmek öyle çok sıkıntılı birşey değil amacım senin cevabına mualefet olmakta değil. Elinde yeni klavye varsa değiştirmen 15 dakikanı almaz he evdesindir hiç yapmamışsındır tamam çok uğraşırsın ama bir bilgisayarcı için laptop klavyesi değiştirmek çok basit bir işlemdir sen merak etme o konuyu, elbette çok acil işi çıkarsa dediğini yapsın ama onu yapana kadar basmayan harci ctrl + c yapar sonra yapıştırır olur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.