Şimdi Ara

Laptop Klavyem Kafayı Yedi ( FARKLI DURUM - ACİL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BOZUK KLAVYEDEN YAZIYORUM BELLI TUSLAR HARICINDE KAFAYI YEMIS DURUMDA KLAVYE BAKIN;

ü………………………….Ü3
    i…………………………..hiç karşılık yok
    shift + enter………. >*
    Silme tuşu………….-74

SOLDAKI TUSLARA BASTIGIMDA SAĞDAKI YAZILAR GELIYOR HER SEYI DENEDIM INANIN KLAVYE DILI MI YOKSA Denetim Masası\Erişim Kolaylığı\Erişim Kolaylığı Merkezi\Klavye kullanımını kolaylaştır MI ALAYINI DENEDIM AMA SONUC BULAMADIM LUTFEN ARKADASLAR YARDIIMMM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Laptop Klavyen Kafayı Yedi: Farklı Durumlar ve Acil Çözümler

Klavyeniz kafayı yediğinde panik yapmayın. Bu yaygın bir sorundur ve genellikle hızlı ve kolay çözümleri vardır. İşte klavyenizdeki yaygın sorunlar ve bunları nasıl gidereceğiniz hakkında bir kılavuz:

• Tuşların Basmaması:
      • Klavye kafayı yedi ise, tuşlar yanıt vermeyebilir. Bu genellikle kırıntılar veya sıvı dökülmesi gibi fiziksel bir tıkanıklıktan kaynaklanır. Klavyenizi ters çevirin ve sertçe sallayın veya basınçlı hava kullanarak tuşların arasını temizleyin.
    • Tuşların Tekrarlaması:
      • Klavyeniz kafayı yediyse tuşlar tekrar tekrar basılabilir. Bu, arızalı bir tuş veya devre kartı sorunundan kaynaklanabilir. Tekrarlayan tuşu belirleyip temizleyin veya değiştirin. Devre kartı sorunları için profesyonel yardım alın.
    • Tuşların Yer Değiştirmesi:
      • Laptop klavyen kafayı yediğinde tuşlar yerlerinden çıkabilir. Bu, sert kullanımdan veya yanlış takılmadan kaynaklanabilir. Tuşları dikkatlice çıkarın ve doğru şekilde yeniden takın.
    • Klavyenin Tamamen Çalışmaması:
      • Klavyeniz tamamen çalışmıyorsa, gevşek bir bağlantı veya donanım sorunu olabilir. Laptopunuzun pilini çıkarın ve yeniden başlatın. Sorun devam ederse, profesyonel yardım alın.

Önemli İpuçları:

• Sorunu gidermeden önce klavyenizi temizleyin.
    • Herhangi bir parçayı zorlamayın veya çıkarmayın.
    • Sorun devam ederse, profesyonel bir tamirciye başvurun.
    • Klavyenizin bakımını iyi yapın ve gelecekteki sorunları önlemek için sıvı dökülmesinden ve aşırı kullanımdan kaçının.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: tifati

ARKADASLAR BOZUK KLAVYEDEN YAZIYORUM BELLI TUSLAR HARICINDE KAFAYI YEMIS DURUMDA KLAVYE BAKIN;

ü………………………….Ü3
    i…………………………..hiç karşılık yok
    shift + enter………. >*
    Silme tuşu………….-74

SOLDAKI TUSLARA BASTIGIMDA SAĞDAKI YAZILAR GELIYOR HER SEYI DENEDIM INANIN KLAVYE DILI MI YOKSA Denetim Masası\Erişim Kolaylığı\Erişim Kolaylığı Merkezi\Klavye kullanımını kolaylaştır MI ALAYINI DENEDIM AMA SONUC BULAMADIM LUTFEN ARKADASLAR YARDIIMMM

virüs taraması yap olay olmadan önceye sistemi geri al dene bakalım düzelecekmi

• 1. ihtimal Virüs
    2.ihtimal sıvı teması-klavye arızası
    3.ihtimal Güney Chipi...
  • FN+F11 deneseniz birde buna benzer bir sorun yaşamıştım bende.
    VE AÇTIĞIMDA Ö YE BASINCA ömvx GİBİ SAÇMA ŞEYLER YAZMAYA BAŞLADI HEMEN SİLDİM VE TEKRAR Ö YE BASTIM GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ NORMAL BİR ŞEKİLDE YAZIYORUM. EĞER SORUNU HANGİ
    PROGRAMIN YAPTIĞINI BİLMİYORSANIZ FORMATLAYIN VE SADECE UYUMLU YAZILIMLARI YÜKLEYİN SORUNUNUZ ÇÖZÜLECEKTİR.
    sorunum yazı yazarken 1 karaktere basınca 3 veya fazla yazıyor mesela tüüm zzazmanllaarın enn iiyiisii benn olmaalıyddıım oyunlarda'da w basınca takılarak yürüyor tab tuşuna basınca sürekli acılıp kapanıyor bilen varsa yardım etsin Not:kısa yol tuşları veya yapışkan tuşlarla, dil bölgesindeki Q klavyesinde ve virüsle alakalı değil çok fazla araştırdım kimsenin başına gelmemiş biri yardım etsin artık

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.