Merhaba dostlar laptopun bi kac tuşu kendi kendi basıp sapıtıyor harici klavye ile kullanıyorum kenid klavyesini hic bi sekilde devre dısı bırakamadım aygıt yoneticisinden kaldırmakta fayda etmedi bunun tek yolu kabloyu sokmek midir
Ilgili dosyaları sildigimde yeniden baslatmama gerek kalmadan geri geliyor kabloyu sökmekten başka bi yol yok sanırım
şoşo
kullanıcısına yanıt
Selamlar,
İlgili videoda windows driver deposundan ilgili driverı siliyor. Böylece windows drvierı bulamıyor. Böylece klavye driverı yüklemediği için devre dışı bırak diye biliyorsunuz. Mantık olarak olmaması imkansız. Ama yapamadıysanız dediğiniz de bir yöntem.
Kolay Gelsin..
quote:
Orijinalden alıntı: XemreG
Selamlar,
İlgili videoda windows driver deposundan ilgili driverı siliyor. Böylece windows drvierı bulamıyor. Böylece klavye driverı yüklemediği için devre dışı bırak diye biliyorsunuz. Mantık olarak olmaması imkansız. Ama yapamadıysanız dediğiniz de bir yöntem.
Kolay Gelsin..
Denedim, sildigim gibi dosya geri geliyor söktüm baglantısını kafam rahat
quote:
Orijinalden alıntı: şoşo
quote:
Orijinalden alıntı: XemreG
Selamlar,
Kolay Gelsin..
Denedim, sildigim gibi dosya geri geliyor söktüm baglantısını kafam rahat
hahahah dostm bir gün ihtiyacın olur ama öyle de :D