Şimdi Ara

Laptop Kapağını Kapatıp Açınca Ekran Gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce yeni laptop aldım. Dreamsparkdan windows 8.1 yükledim. Laptopu uyku moduna alınca veya ekran kapağını kapattıktan sonra açınca ekrana görüntü gelmiyor ama bilgisayar çalışıyor.

Güç düğmesine basılı tutup bilgisayarı kapatıp açınca ekran geliyor. Yardım edebilir misiniz?

• Aynı sorun bende de var. Ama bende önceden böyle bir sorun yoktu. Ekran kartı driverından diye tahmin ediyorum. Sorununa gelince şöyle bir çözüm yöntemi buldum. Ekranı kapatmadan önce masaüstüne gel. Alt+F4 yap. Bilgisayarı kapatma penceresi gelince "Kullanıcı değiştir" sekmesine gel. Böyle bırakıp ekranı kapat. Ekranı tekrar açtığın zaman tek yapman gereken Enter tuşuna basmak. Kullanıcı degiştirdiğin zaman hiç bir şey olmaz. Açık program vs. varsa kapanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexen-zz -- 30 Temmuz 2016; 18:31:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihucak

2 gün önce yeni laptop aldım. Dreamsparkdan windows 8.1 yükledim. Laptopu uyku moduna alınca veya ekran kapağını kapattıktan sonra açınca ekrana görüntü gelmiyor ama bilgisayar çalışıyor.

Güç düğmesine basılı tutup bilgisayarı kapatıp açınca ekran geliyor. Yardım edebilir misiniz?

Bendede bu sorun var alinti yaparak cevaplarmisiniz sorununuza cozum buldu iseniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semihucak kullanıcısına yanıt
    Sorunun hakkında bir çok şey olabilir aklıma bir yöntem geldi resimde gösterdiğim gibi uyku/uyandırma seçeneklerini ve güç seçeneklerini kontrol et. Ekrana görüntü gelmemesi donanım ile alakalı olabileceğini sanmıyorum. Eğer öyleyse hiç uğraşmadan servise götür. Laptopun freedos geldiyse sistemin iyiyse windows 10 yüklemeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.