Şimdi Ara

Laptop kamera ışığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce durup dururken kameranın aktifliğini gösteren ışığın yandığını gördüm,

Hemen fn f12 yapıp wi-fi bağlantısını kapattım ve ışık söndü,

Gece gece rahatsız oldum baya, bant çektim kameraya,

Bir iki malware programıyla taratayım,
    Hiçir güvenlik programı vs kullanmıyorum,
    Her türlü crack patch korsan kullanıyorum, biyerden bişey bulaştı muhtemelen.
    Neyse pek windows kullanmıyordum zaten, bazı program ve oyunlar mecbur bırakıyor adamı,

Ama yine de rahatsız edici, kamerayı açan adam bütün fotolarımıza da bakar , şifrelerimizi de alır, çok sıkıntı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kamera izleyen uygulamanın audio driveri olduğunu keşfettim,
    Hayır audio driveri neden böyle bir izne ihtiyaç duyar? Laptop kamera ışığı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 11 Haziran 2020; 4:25:36 >
  • Hocam çok sakat olay. Uygunsus görüntünüzü kaydetse bir ömür köle olursunuz.

"Her türlü crack patch korsan kullanıyorum." bütün olay burda. Temiz format çekin hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merle Dixon

Hocam çok sakat olay. Uygunsus görüntünüzü kaydetse bir ömür köle olursunuz.

"Her türlü crack patch korsan kullanıyorum." bütün olay burda. Temiz format çekin hemen.
    Hocan öyle sıkıntı yaratacak bir görüntü() yok da gizliliğin olmaması rahatsız ediyor,

İlgili uygulamanın peşine düşeceğim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Hocan öyle sıkıntı yaratacak bir görüntü() yok da gizliliğin olmaması rahatsız ediyor,

İlgili uygulamanın peşine düşeceğim bakalım

Alıntıları Göster
    Ben tehdit edilmiştim geçen sene, 1000 dolar isteyip şantaj yapıyordu. Parayı ödemezsem malum kamera kayıtlarımın sitelere düşeceği söylendi.
    Verilen e-maile ufaklığın fotoğrafını atmak suretiyle sorunu kökten çözdüm

Audio driveri falan hikaye. Wifi kapatınca niye kamera ışığı sönüyor o zaman, internetsiz ses çalışmıyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.